TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Estetik hayatın olmazsa olmazı 

Tıptaki gelişmelerin insanoğlunun emrine amade olduğunu belirten uzmanlar, kadınların da, erkeklerin de gelişen sosyo-kültürel yapı ile görünümlerine daha dikkat ettiğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Estetik hayatın olmazsa olmazı 

Estetik yaptırmanın yıllar önce çekinilen bir durum olduğunu ifade eden Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Ufuk Aydın, estetik ve güzelliğin günümüz hayatının ayrılmaz parçalarından biri olduğunu belirtti. Dr. Aydın, “Branşımıza yönelik her gün yeni efsaneler öğreniyoruz. Ancak hastalarımızda ne yazık ki bilgi kirliliği hat safhaya gelmiş durumda. Liposuction olarak adlandırılan yağ aldırma ameliyatları ile zayıflayacağını düşünenler, yaz aylarında yapılacak ameliyatların sonuçlarının kötü olacağını söyleyenler, burun estetiği sonrası burnum düşer mi diyen danışanlar, meme protezinin ve lazer tedavilerinin kansere sebebiyet vereceği endişesinde olanlar gibi örnekleri çoğaltmak mümkün” dedi.

ZAMANI GERİ ALMAK MÜMKÜN

Estetik cerrahi prosedürlerin popüleritesinin artması ile toplumun her kesimindeki bireyin ilgili alanına giren bir gündem olmasıyla hakkında şehir efsanelerinin oluşmasının artık kaçınılmaz olduğunu aktaran Dr. Aydın “Estetikte cerrahi ve cerrahi dışı pek çok yöntem sayesinde zamanı geri alabilmek bugün mümkün hale gelmiştir. İstenilen form ve sonuca ulaşma yolunda her gün farklı kaynaklardan araştırma yaparak estetik hakkında birçok bilgiye sahip olunduğu düşünülebilir. Branşımızla ilgili doğruyu yanlıştan ayırmak ve gerçek bilgiye ulaşmak için kulak vereceğiniz kişinin estetik plastik cerrahi uzmanı olması unutulmamalıdır” diye konuştu. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.