TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evinde galip

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 7'nci hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka evinde Muratbey Uşak'ı 85-75 mağlup etti

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 07:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Evinde galip

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 7'nci hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka evinde Muratbey Uşak'ı 85-75 mağlup etti. Bu sonuçla Karşıyaka, üst üste 3'üncü galibiyetini elde edip 12 puana ulaşırken, art arda 4'ün yenilgisini alan Muratbey Uşak, 9 puana yükseldi. Pınar Karşıyaka'da 24 sayı üreten Ponitka, maçın en skorer ismi oldu.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk periyotta 4'üncü dakikaya 11-11 eşitlikle girildi.

Pınar Karşıyaka'da Ponitka 9 sayı ile takımının skor yükünü çekerken, Harrison ve Berkay'ın sayılarıyla etkili olan Muratbey Uşak bu bölümü 22-18 üstün tamamladı.

İkinci çeyrekte Summers'in dış atışları ve Brown'un sayılarıyla skor üreten Pınar Karşıyaka karşısında, Muratbel Uşak'ta Görkem ve Lyons'la oyuna ortak oldu. Müsabakanın 18'inci dakikası 35-35 eşitlikle geçilirken, yeşil kırmızılılar soyunma odasına 1 sayı üstün girdi: 39-38.

Üçüncü periyotta Dillard'ın oyuna ağırlığını koymasıyla 23'üncü dakikada farkı 48-39'a kadar çıkaran Pınar Karşıyaka, son bölüme 60-53 önde girdi.

Final periyodunda Uşak temsilcisinde Zachary Elias Auguste, serbest atışlardan bulduğu sayıların ardından yaptığı el hareketleri nedeniyle Karşıyaka tribünlerini gerdi.

Yeşil kırmızılı seyirciler ve Karşıyaka benchi hakemlere tepki gösterirken, müsabaka kısa süre durmak zorunda kaldı. Salonda sahaya yabancı madde atılmaması için anons yapıldı. Ev sahibi ekip bu periyotta Summers, Muhammed ve Ponitka ile bulduğu sayılarla maçı 10 sayı farkla kazandı: 85-75. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.