TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şeytanlar evde yok

PTT 1’inci Lig’de mücadele eden Altınordu, bu sezon evinde oynadığı 8 karşılaşmadan sadece birini kazanabildi. 2 kez mağlup olan şeytanlar, 5 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2017 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Şeytanlar evde yok

KENAN YEŞİL

PTT 1’inci Lig’de 16 hafta geride kalırken İzmir’in genç ekibi Altınordu, iç sahada yakaladığı olumsuz istatistikle dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon evinde oynadığı maçlarda yüzü pek gülmeyen kırmızı lacivertliler, 8 karşılaşmadan sadece ligin dibine demir atmış olan Gaziantepspor’u 3-0’lık skorla mağlup edebildi.  Geri kalan 7 karşılaşmada 2 kez mağlup olan şeytanlar, 5 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Bu süreçte Çaykur Rizespor’a 4-3, Gazişehir Gaziantepspor’a 2-0 mağlup olurken, MKE Ankaragücü, Adanaspor ve Adana Demirspor ile 1-1, Eskişehirspor ile 0-0 ve Akın Çorap Giresunspor ile 3-3 berabere kaldı. Sezonun ilk yarısında Altınordu, evinde oynadığı 8 karşılaşmadan 8 puan toplayarak, iç sahada 1 puan ortalaması tutturdu. İç sahada rakip kaleye 12 gol bırakan Altınordu, kalesinde ise yine 12 gol gördü. 8 karşılaşmadan sadece bir müsabakada kalesini gole kapatabildi.

DIŞ SAHADA BİR VAR BİR YOK

Lig’de 16 hafta geride kalırken kırmızı-lacivertlilerde dış sahada ise bir kazanıyor bir kaybediyor. Şu ana kadar dış sahada oynadığı 8 karşılaşmanın 4’ünde sahadan galibiyetle ayrılan Altınordu, 4 karşılaşmadan ise puan çıkartamadı. Deplasmanda 12 puan toplamayı başaran şeytanlar, dış saha performansında ligin en iyi üç takımdan biri konumunda. Dış sahada oynadığı 8 karşılaşmada 11 rakip kaleye 11 gol bırakan Altınordu, kalesinde ise yine 11 gol gördü.

Önümüzdeki hafta ilk yarının son karşılaşmasını çıkacak olan Altınordu, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk olacak. Lig’de 16 haftada topladığı 20 puanla 12’nci sırada bulunan devreyi kazanarak girmek istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.