TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şeytanın affı yok!

Spor Toto 1 Lig’de Altınordu, düşme hattında bulunan Denizlispor’u Kerim Avcı’nın son dakikada attığı gol ile 2-1 mağlup etti. Rakip tanımaksızın yükselişini sürdüren şeytanlar, Süper Lig yolunda rakiplerin korkulu rüyası oldu

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Şeytanın affı yok!

KENAN YEŞİL

Spor toto 1. Lig’in ikinci devresinde oynadığı 10 maçtan 8 galibiyet çıkaran ve play off mücadelesinde 45 puanla 4’üncü sıraya kadar yükselen Altınordu, ligin 28’inci haftasında Denizlispor’u konuk etti. Milli ara öncesi puan kaybetmek istemeyen, çıkışını sürdürerek üst gruptan ayrılmak istemeyen şeytanlar zorlu mücadeleden Kerim Avcı’nın son dakikada attığı gol ile 2-1 galip ayrıldı. Fatih Tekke önderliğinde düşme hattından kurtulmak, zorlu İzmir deplasmanından mutlak puan çıkarmak isteyen konuk ekip Denizlispor ise son dakikada yediği gol sonrası adeta yıkıldı. Bu galibiyet ile puanını 48’e yükselten kırmızı lacivertliler, haftayı 4’üncü sırada kapatmayı garantiledi. Konuk ekip Denizlispor ise 30 puanda kalarak ligde kalma mücadelesini ligin kalan haftalarında sürdürmeye devam edecek.

RAKİPLERİN KORKULU RÜYASI

Kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmayan ve altyapıdan oyuncu yetiştirme konusunda Türkiye’ye örnek olan Altınordu, sezonun ikinci yarısında gösterdiği başarılı grafiği ile Süper Lig yolunu açacak olan ilk iki için üst sıradaki takımlara gözdağı verdi. Sezonun ikinci yarıda çıktığı 10 maçta 8 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan şeytanlar, 25 puan toplayarak rakiplerin korkulu rüyası oldu. Şeytanların son kurbanı ise düşme hattında bulunan Denizlispor oldu. Denizlispor’u Kerim Avcı’nın 22 ve 90+5.dakikalarında serbest vuruştan attığı gollerle mağlup eden kırmızı lacivertliler, Çaykur Rizespor’un puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirerek süper lig yolunda önemli bir eşiği kayıpsız atlatmış oldu. Son dakika golü ile galibiyet uzanan Altınordulu futbolcular, karşılaşma sonrası galibiyeti taraftarlarıyla doyasıya kutladı.

KALAN MAÇLARIN TÜMÜNÜ KAZANMAK İSTİYORUZ

Spor Toto 1.Lig’de Ege derbisinde Denizlispor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 yenen Altınordu, son 11 maçta dokuzuncu galibiyetini alarak zirve takibini sürdürürken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, son derece önemli bir üç puan kazandıklarını söyledi. Karşılaşmada öne geçen taraf olduklarını, skoru daha da arttıracak fırsatları kolay harcadıklarını belirten Eroğlu, kalan 6 maçı da kazanmak istediklerini vurgulayarak, “İkinci yarının başında rakibin golü şok etkisi yarattı. Ancak mücadeleyi bırakmadık. Kazanmak için son ana kadar golü aradık. Oyun içinde hücum gücümüzü arttırmak adına değişiklikler yaptık. Sonunda uzatmalarda da olsa üç puanı alıp, kritik bir virajı döndük. 48 puanla üst sıralara tutunduk. Açıkçası kazanmayı öğrendik. Artan bir performansımız var ve Milli maç nedeniyle verilen arayı çok iyi değerlendirip, kalan 6 maçı da kayıpsız geçmek arzusundayız. Denizlispor’a sezon başında talihsiz bir maç sonrası yenilmiştik, rövanşı aldığımız için mutluyuz. Ege ekibine bundan sonraki maçlarda başarılar diliyor, bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

ALTINORDU:2 – DENİZLİSPOR:1

STAT: Bornova Belediye Stadı

HAKEMLER: Erkan Özdamar, Soner Maraş, Emrak Ünal

ALTINORDU: Erce Kardeşler – Murat Uçar, Uğur Arslan Kuru, Hasan Hatipoğlu, Yusuf Acer, Barış Alıcı, Deniz Vural (Dk.80 Alican Özfesli), Rıdvan Özdemir (Dk.72 Berkay Samancı), Serkan Göksu, Kerim Avcı, Mirkan Aydın (Dk.87 Fatih Aktay)

DENİZLİSPOR: Asil Kaan Güler - Taşkın İlter (Dk.82 Canberk Aydın), Darko Lazic, Tahacan Velioğlu, Alperen Babacan, Cihan Özkaymak, Hasan Kılıç, Veli Acar, Leandro Kappel (Dk.76 Barış Örücü), İsmail Aissati, Mehmet Akyüz (Dk.85 İsmail Haktan Odabaşı)

GOLLER: Dk.22 ve 90+5 Kerim Avcı (Altınordu), Dk.47 Mehmet Akyüz (Denizlispor)

SARI KARTLAR: İsmail Aissati, Taşkın İlter, İsmail Haktan Odabaşı (Denizlispor), Hasan Hatipoğlu (Altınordu)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.