TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ezeli rekabette beraberlik 2-2

Fenerbahçe, Süper Lig’in ikinci haftasında evinde karşılaştığı Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 08:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ezeli rekabette beraberlik 2-2

Fenerbahçe, 20 yıldır yenilmediği Trabzonspor’a yine 3 puan şansı tanımadı. Trabzonspor Burak Yılmaz ve Olcay’la 2 kez öne geçtiği maçta, Alper Potuk ve Valbuena’nın gollerine engel olamadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. 

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Çok kuvvetli bir kadromuz var. Rahat olmamın bir nedeni de bu. Düzeltmeleri yapacağız. Çok büyük bir aksilik olmazsa şampiyon olacak bir kadromuz var. Her şeye rağmen şampiyon da olacağız” dedi. Kocaman, “Kötü bir hafta. Cumartesi Göztepe, ardından Vardar, arkasından da kaybedilen 2 puan. 3 maçta top yüzde yetmiş civarında bizde kalmış. Net pozisyonlarımız var ancak elde var iki puan” açıklamasında bulundu.

İYİ GİDİYORUZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, “Zor maçlardan biriydi. Bugün her iki takımın da maçı eksiksiz tamamlaması, seyirci açısından da coşkulu olması kazançtı. Bizim kazancımız da 1 puan ama geriye düşmeden oynamak büyük avantajdı. Son dakikalarda ceza sahası çevremizde faullerden çok baskı yedik. Buna daha dikkat etmemiz gerekiyor. Neticede puan aldık, Fenerbahçe’ye de başarılar diliyorum. Geçmişteki problemleri tekrar yaşamadan doğru bir programlama yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki iddialıyız. Herkesten çok ben şampiyonluk istiyorum. İyi gidiyoruz. Alacağımız oyuncular var. Acele etmiyoruz, doğru oyuncuları almak istiyoruz” diye konuştu. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.