TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Fark yaratıyorsunuz”

AK Parti İzmir Milletvekilli Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Ramazan Bayramı dolayısıyla gazetemiz İLKSES’i ziyaret etti. İLKSES’in kentin en dinamik gazetesi olduğunu dile getiren Çankırı, “Genç ve geniş kadronuzla fark yarattığınızı görüyorum” dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2018 12:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Fark yaratıyorsunuz”

SULTAN GÜMÜŞ

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçim çalışmalarını sürdüren adaylar bayramda da boş durmadı. AK Parti Mardin Milletvekilli, TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekilli Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Ramazan Bayramı dolayısıyla İLKSES Gazetesi’ni ziyaret etti. Ceyda Bölünmez Çankırı’ya, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, İzmir Mardinliler Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı (MARVAK) Başkanı Rasim Kahraman ve hemşerileri eşlik etti.

İLKSES’in kentin en dinamik gazetesi olduğunu dile getiren Bölünmez Çankırı, “Genç, dinamik ve geniş kadronuzla fark yarattığınızı görüyorum, tüm adaylara eşit şekilde yer ayırmanız da basın ahlakı açısından önemlidir. Bu doğrultuda çalışmalarınızda başarılar diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Gazetemiz İLKSES İmtiyaz Sahibi Halil Arslan’ın basın camiasında önemli bir yer aldığını belirten Çankırı, “İzmir’de yayın hayatını sürdüren ve hemşerim Halil Arslan’ın gazetesi İLKSES’in değerli çalışanlarına bayram ziyareti gerçekleştirdik. Sağ olsunlar bizlere seçim çalışmalarında desteklerini esirgemediler” diye konuştu.

İLKSES’in İzmir gündemini belirlemede önemli bir rol oynadığını söyleyen AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, “İLKSES Gazetesi, kentin sorunlarını korkusuzca doğru bir şekilde dile getirme cesaretini gösteriyor. Hiçbir parti ayrımı yapmaksızın herkesin sesine yer veriyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

VERDİĞİ DESTEK ÖNEMLİ

MARVAK Başkanı Rasim Kahraman ise İLKSES Gazetesi’nin İzmir’de her zaman hemşeri derneklerine büyük destek verdiğini söyledi. Halil Arslan’ın, çıkardığı Güney Hakimiyet Gazetesi’ni ise dünyadaki tüm Mardinlilere hiçbir katkı almadan gönderdiğini hatırlatan Kahraman, “Hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Her zaman yanımızda oldu. Tüm imkanlarıyla desteklerini sürdürmeye de devam ediyor” dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekilli Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı’nın, gazetemiz İLKSES’e gerçekleştirdiği ziyaret için memnuniyet duyduğunu belirten, İLKSES Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Erdal Erek, “Bizler İLKSES olarak sizin de belirttiğiniz gibi genç ve dinamik bir kadroyuz. Çalışma arkadaşlarımız ülkenin önemli iletişim fakültelerinden mezun oldu. Ciddi anlamda gazeteci istihdamı sağlıyoruz. Amacımız gazetecilik mesleğini en iyi bir şekilde sürdürmek ve İzmir’den Türkiye’ye örnek olmaktır” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.