TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırat Aydınus, Beşiktaş’a yaramıyor

null

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2017 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fırat Aydınus, Beşiktaş’a yaramıyor

Turkcell Kupa Finali’nde düdük çalan Fırat Aydınus, Beşiktaş’ın kabusu olmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Aydınus’un yönettiği son 9 maçta sadece 1 kez galip gelebildi.

Dün akşam oynanan Turkcell Kupa Finali’nde Beşiktaş, Atiker Konyaspor’a 2-1 mağlup olarak sezonu kupayla açma şansını da kaybetti. Karşılaşmanın hakemliğini yapan Fırat Aydınus ise siyah-beyazlı takımın adeta korkulu rüyası olmuş gibi gözüküyor. 43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca Beşiktaş’ın 32 maçını yönetti. Bu mücadelelerde siyah-beyazlılar, 13 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 8 beraberlik aldı. Aydınus, bu karşılaşmalarda Beşiktaşlı futbolculara 73 sarı, 5 kırmızı kart gösterdi.

SON GALİBİYET ORDUSPOR’A KARŞI

Beşiktaş, Fırat Aydınus’un yönettiği maçlardaki son galibiyetini 2012-2013 sezonunda Orduspor’a karşı aldı. Siyah-beyazlı takım, bu karşılaşma haricinde geride kalan 8 mücadelede ise 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. (İHA)

KUTUU

Kara Kartal, tecrübeli hakemin yönettiği son 5 maçta ise 2 beraberlik, 3 mağlubiyet ile sahadan ayrıldı. Bu maçlar şu şekilde:

Beşiktaş: 1 - Atiker Konyaspor: 2

Beşiktaş: 1 - Fenerbahçe: 1

Gençlerbirliği: 1 - Beşiktaş: 1

Fenerbahçe: 1 - Beşiktaş: 0

Beşiktaş: 0 - Galatasaray: 3 (Hükmen)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.