TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırtına maça hazır

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Eyüpspor’u 4-1 yenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Bucaspor, bugün kendi evinde karşılaşacağı Hatayspor’u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2017 08:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fırtına maça hazır

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Sezona kendi evinde Keçiörengücü’ne yenilip, taraftarına hayal kırıklığı yaşatarak başlayan Bucaspor, çabucak toparlanarak geçen hafta zorlu Eyüpspor deplasmanından farklı galip gelerek çıkmıştı. Eyüpspor galibiyetinden sonra oyuncuların motivasyonunun iyice arttığı gözlenirken, oyuncular bugün oynanacak Hatayspor maçı kazanılarak taraftarın galip gelerek taraftarlarını mutlu etmek istedikleri öğrenildi. Hafta boyunca Hatayspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanan Bucaspor, akşam saat 19.00’da kendi evinde ağırlayacağı maça tam olarak hazır olduğu gözlendi. Bucaspor’da hedef ilk ara transfere kadar ilk beş içinde yer almak. Yönetim de ara transfer dönemine kadar eldeki kadronun en az ilk altı içinde yer alabileceğine inanıyor.

İLYAS ÇAKMAK RÜZGARI

Öte yandan Bucaspor’da yüzleri güldüren en önemli gelişme ise takımın santraforu İlyas Çakmak’ın geride bıraktığımız iki haftada gösterdiği büyük performans oldu. İlyas Keçiörengücü’ne iki, Eyüpspor’ a da üç gol atarak iki haftada beş gole yükselerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 29 yaşındaki futbolcu son üç sezon gol ortalamasını daha şimdiden geçmiş oldu. Hatayspor’un İlyas için özel önlem alması beklenirken, teknik direktör Ahmet Yıldırım’ın da İlyas’a güveninin tam olduğu gelen bilgiler arasında. Ahmet Yıldırım ayrıca takımın diğer ileri uç oyuncularının da performansını geliştirmesine yönelik çalışmalar da yaptırıyor. Son olarak sezona altyapıdaki genç futbolculara güvenerek başlayan Bucaspor’un kadrosunda bulunan 21 oyuncunun 16’sının altyapıdan yetişmesi dikkatlerden kaçmadı. Keçiörengücü maçına 6 alt yapıdan yetişen futbolcu ile başlayan fırtına, genç futbolculara güven duyduğunun mesajını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.