TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FM yenilikleriyle piyasada

Sevilen oyun Football Manager, 2018 Kasım ayı itibari ile Windows PC, Mac ve Linux için piyasaya çıktı. Oyuna eklenen yeni özellikleri ile birlikte Football Manager bu sene de dikkat çekeceğe benziyor

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2017 08:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
FM yenilikleriyle piyasada

Football Manager 2018 Kasım ayı itibariyle Windows PC, Mac ve Linux için piyasaya çıktı. 600.000'in üzerinde gerçek oyuncu ve personelden oluşan oyun bu sene de oyuna eklenen yeni özellikleri ile birlikte oldukça dikkat çekeceğe benziyor. Popüler menajerlik oyunu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da Türkçe olarak piyasaya sürüldü.

FM 2018’TEKİ YENİLİKLER

Takım Dinamiği: Uyumlu bir kadro, sahada daha iyi sonuçlar sergiler. Oyuncularınız arasında sahada ve saha dışında ortaklık kurarak ve iyi bir soyunma odası atmosferi yakalayarak kadronuzun en iyi performansı göstermesini sağlayabilirsiniz.

Canlı Maç Günü: Yepyeni bir grafik motoru serinin geçmişindeki en iyi aydınlatmanın, stadyumların ve oyuncu modellerinin yanı sıra fikstürlerinizi hayata geçiren daha şık maç arayüzü ve modernleştirilmiş bir sunum üretiyor.

Oyuncu Araştırma Sistemi: Daha geniş oyuncu araştırma seçenekleriyle bir araya geldiğinde size olası anlaşmalarla ilgili daha iyi bir genel bakış sağlayan daha ayrıntılı veri analizi dahil olmak üzere dünyanın en büyük kulüpleri tarafından kullanılan tekniklerin gerçek hayatı yansıtan bir temsili.

Spor Bilimi: Yeni Tıp Merkezi, kadronuzun sakatlık durumuyla ilgili daha eksiksiz bir genel bakış sunarken sağlık ekibiniz oyuncuların sakatlık riski ve antrenman sırasında oluşan sakatlıklardan nasıl kaçınılacağı konusunda geri bildirim sağlar.

Taktikler: Football Manager 2018'de taktikler sekmesine tıkladığınızda oyunun eski serilerine göre taktikler ekranındaki büyük değişikliği hemen fark edeceksiniz. Artık "taktikler" ve "oyuncular" olmak üzere iki ayrı panel olduğunu göreceksiniz Yeni taktikler ekranı artık daha düzenli ve kullanılması daha kolay bir durumda. Taktikler alanında, taktik analizi mevcut ve yeni eklenen Izgara katmanı, her bir oyuncu için ayarlanan diziliş ve rolleri dikkate alarak potansiyel pozisyon alanlarını gösteriyor. Oyunda Kırmızı veya turuncu alanlar, özellikle savunmasız olunan bölgeleri gösteriyor.

Fantezi Draft: Akış için harika olan bir ara yüz ve Fantezi Draft deneyimini kendinize göre uyarlamanıza yardımcı olan yeni ayar seçenekleriyle yeniden tasarlanmıştır ve daha yüksek bir kadro bütçesi ve bir Hızlı Başlangıç seçeneği içerir.

Futbol Zekası: Abartılı transfer ücretlerini ve sözleşme değerlerini yansıtan daha gerçekçi bir transfer pazarı, büyük anlaşmaları yapmanıza yardımcı olacak daha fazla madde ve oyun dünyasından daha bağlamsal bilgileri göz önünde bulunduran daha akıllı transfer seçeneği oyunda mevcut.

YENİ OYUNCULAR

Bu yılki sürümde ilk kez bazı oyuncu rolleri de kendini gösteriyor. Oyuna yeni takım talimatları eklenmiş durumda. Oluşturduğunuz takımda maç sırasında oyuncularınızdan rakip alanda verkaç yapmalarını isteyebilir, oyuncu talimatları menüsünde oyunculara belirli bir pozisyonu hedeflemeleri talimatını verebilir ve orta saha oyuncularından topla geniş açıda koşmalarını isteyebilirsiniz.

Serbest vuruşlara dair daha fazla seçenek mevcut. Bu yeni eklenen özellik sayesinde maç sırasında serbest vuruşun alındığı yere bağlı olarak farklı serbest vuruşlar ayarlayabilirsiniz.

Takım içinde arkadaşlık grupları var, böylece bir takımda kimlerin iyi geçindiğini ve kimin dışarıda kaldığını görebilirsiniz. Takım içindeki sakatlıkları kolayca izleyebilirsiniz. Sağlık ekibinin kullanım etkinliği arttırılmış durumda. (İHA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.