TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Foça’da zeka turnuvası

Foça Bedia Midilli İlkokulunun bu yıl 2.’sini düzenlediği ‘Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası’nın finali, Demokrasi Meydanı’nda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2017 08:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Foça’da zeka turnuvası

Eğitim yılı başından itibaren akıl ve zekâ oyunları konusunda eğitilen Foça Bedia Midilli İlkokulunun, 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencileri, final oyunlarını kazanmak için yarıştı. Seksen öğrencinin yarıştığı oyunlara, veliler de ilgi gösterdi. Öğretmenleri eşliğinde ‘koridor’, ‘mangala’, ‘9 taş’, ‘surakarta’, ‘reversi’, ‘soma küpü’, ‘jenga’ ve ‘Q-Bitz’ isimli oyunları oynayan ve ilk üç dereceyi alan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası’nın finalini izlemek üzere Foça Bedia Midilli İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelerek, başarılar diledi. Başkan Demirağ, “Akıl oyunları, hem eğlendirip, hem de zekâ ve yetenek geliştiren çok önemli bir eğitim faaliyeti. Küçük yaşta bu eğitimi alan öğrenciler, gelecekte doğru düşünme kabiliyetlerini arttırıp, hayatta daha başarıl olacaklar. Foça Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz destekler devam edecek” dedi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.