TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Football Manager 2018

Football Manager 2018 Kasım ayı itibariyle Windows PC, Mac ve Linux için piyasaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 07:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Football Manager 2018

600.000’in üzerinde gerçek oyuncu ve personelden oluşan oyun bu sene de oyuna eklenen yeni özellikleri ile birlikte oldukça dikkat çekeceğe benziyor. Popüler menajerlik oyunu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da Türkçe olarak piyasaya sürüldü. İşte oyun ile ilgili ayrıntılı bilgiler...

İŞTE FM 2018’TEKİ YENİLİKLER

Takım Dinamiği

Uyumlu bir kadro, sahada daha iyi sonuçlar sergiler. Oyuncularınız arasında sahada ve saha dışında ortaklık kurarak ve iyi bir soyunma odası atmosferi yakalayarak kadronuzun en iyi performansı göstermesini sağlayabilirsiniz.

Canlı Maç Günü

Yepyeni bir grafik motoru serinin geçmişindeki en iyi aydınlatmanın, stadyumların ve oyuncu modellerinin yanı sıra fikstürlerinizi hayata geçiren daha şık maç arayüzü ve modernleştirilmiş bir sunum üretiyor.

Daha geniş oyuncu araştırma seçenekleriyle bir araya geldiğinde size olası anlaşmalarla ilgili daha iyi bir genel bakış sağlayan daha ayrıntılı veri analizi dahil olmak üzere dünyanın en büyük kulüpleri tarafından kullanılan tekniklerin gerçek hayatı yansıtan bir temsili.

Spor Bilimi

Yeni Tıp Merkezi, kadronuzun sakatlık durumuyla ilgili daha eksiksiz bir genel bakış sunarken sağlık ekibiniz oyuncuların sakatlık riski ve antrenman sırasında oluşan sakatlıklardan nasıl kaçınılacağı konusunda geri bildirim sağlar. (İHA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.