TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Forbes’i buluşturan iftar

null

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 07:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Forbes’i buluşturan iftar

Buca Forbes Güzelleştirme ve Kalkınma Derneği, halkın ve esnafın katılımıyla büyük bir iftar yemeği düzenledi. Cadde esnafı ve halkın büyük ilgi gösterdiği iftarda, yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kuruluşunu geçtiğimiz günlerde ilan eden Forbes Güzelleştirme ve Kalkınma Derneği, ilk etkinliğini geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenleyerek taçlandırdı. İftara Buca halkı büyük ilgi gösterirken ilçede görev yapan bürokrat ve siyasetçiler de iftara katıldı. Duaların okunduğu iftarda ezanın okunması ile Bucalılar hep birlikte oruç açtı.

MANEVİYATI UNUTMAMAK GEREK

Forbes Güzelleştirme ve Kalkınma Derneği Başkanı Ozan Işık, dernek yönetimi olarak el birliği ile Buca’ya ve Forbes esnafına hizmet için yola çıktıklarını kaydederek,“İlk etkinliğimizi iftar yemeği ile başlatmış olmak bizim için çok kıymetli. Bu etkinlik geleneksel hale gelecek. Önümüzdeki yıllarda bir gün değil, birden fazla günde Buca halkı ile iftar sofrasında buluşmayı hedefliyoruz” dedi.

Dernek yönetiminin ve esnafın desteğiyle iftarı gerçekleştirdiklerini kaydeden Işık, “Dernek olarak tabii ki önceliğimiz, bizim ekmeğimizi kazandığımız bu caddeyi korumak ve kalkındırmak. Ama bunu yaparken manevi değerlerimizi de gözeterek yapacağız. İftar sofrasında buluşmak böyle bir maneviyattır” diye konuştu.

BUCALILAR BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Dernek Denetim Kurulu Üyesi Şerif Yiğit de, Buca halkının iftara yoğun ilgi göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini göstererek, “Biz burada Buca halkı ile varız. Biz, burada onların rahat edeceği, nefes alabileceği bir cadde ortamı oluşsun diye çaba gösteriyoruz. Buca halkı, gün içinde bize misafir olan, alışveriş yapan insanlarımızdır. Onlarla aynı sofrada olmak bizim için çok değerli” ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.