TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İftar yemeğinde gözyaşlarını tutamadı

24 Haziran Genel Seçimleri için AK Parti tarafından İzmir 1. Bölge 3. Sıra adayı olarak listelerde yeniden yer bulan TBMM İdare Amiri AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, ‘Mardinlilerin Ceyda Kızı ve meclisteki 7. Vekili’ olarak hemşerilerine hizmet etmeye devam edeceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 08:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İftar yemeğinde gözyaşlarını tutamadı

ADNAN AVUKA/MARDİN

24 Haziran Genel Seçimleri için AK Parti tarafından İzmir 1. Bölge 3. Sıra adayı olarak listelerde yeniden yer bulan TBMM İdare Amiri AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, ‘Mardinlilerin Ceyda Kızı ve meclisteki 7. Vekili’ olarak hemşerilerine hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

İZMİR’E GELİYOR

Aday gösterildiği yeni seçim bölgesi olan İzmir’e seçim çalışmalarına başlamadan önce Mardin’e giderek, Mardinli hemşerilerine veda eden Milletvekili Çankırı, teşkilat mensuplarına hitap ederken zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Çankırı, gözyaşlarına engel olamadı. İl ve ilçe basın mensuplarına iftar yemeği veren Bölünmez, Mardin’e ilk geldiği gün kendisini karşılamaya gelen partililerden birinin “Sen tepeden başımıza bir kuş misali süzülerek geldin” dediğini hatırlatarak başladığı konuşmasında Çankırı, “Evet, o gün kuş misali gelmiştik belki ama önce babamın desteğiyle, ardından teşkilatlarımızın destekleriyle meclisteki çalışma arkadaşlarımızın destekleriyle bu üç yılda yavaş yavaş, sürüne sürüne, hizmet ede ede belli bir noktaya geldik. İşte bugün bulunduğumuz bu nokta bir başarıysa eğer, bu başarı başta sizin sonra da hepimizin başarısıdır. 16 Nisan Referandumunda Mardin’de teşkilatlarımızın başarısı ve elde edilen seçim sonucu ve sonrasında; Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve milletvekili arkadaşlarımızın teveccüh ve destekleriyle Mardinli bir vekil olarak TBMM’de ilk kadın idare amiri olarak seçildim. Yaşadığım bu gurur, aslında Mardin’in onuru oldu. Siyaset, bir bayrak yarışıdır, bu bayrağı elden ele dolaştırarak Mardin’i en iyi hizmete kavuşturmak hedefindeyiz. Bu vesileyle ben bugüne kadar Mardin’e hizmet yolunda emek vermiş, çalışmalarda bulunmuş bütün milletvekillerimize, bütün teşkilat mensuplarımıza ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. İzmir’de Kızıltepe’nin toplam nüfusu kadar 300 bin Mardinli yaşıyor. İşte bu güzel şehirden 300 bin hemşerimin yaşadığı İzmir’e üstelik Başbakanımız Binali Yıldırım ile aynı listede olmanın gururunu yaşayarak gidiyorum. Bu gidişten Mardin’e veda ediyorum anlamı çıkmasın. Yüreğimiz her zaman Mardin ve Mardinliler için atacak” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.