TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fuar’da yorgunluk attı

Son yılların en renkli etkinlik programlarına sahne olan 86. İzmir Enternasyonal Fuarı, açıldığı 18 Ağustos’tan bu yana ziyaretçi akınına uğruyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da sık sık fuar alanını gezerek hem ziyaretçiler hem de katılımcılarla bir araya geliyor

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 08:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fuar’da yorgunluk attı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’n sık sık ziyaretlerde bulunuyor. Yoğun geçen günün ardından soluğu Kültürpark’ta alan Başkan Aziz Kocaoğlu, hem yeni teknolojilere ilişkin bilgi alıyor hem de vatandaşların keyifli sohbetlerine katılarak yorgunluk atıyor.

SÜT KUZULARIYLA BİR ARADA

Başkan Kocaoğlu, bu ziyaretler kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerini halkla buluşturmayı hedefleyen Belediye Sokağı’na da uğradı. Burada İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükşehir Belediye Başkanı, Süt Kuzusu standında miniklerle birlikte karşılıklı süt içti.

ESKİ DOSTLA SICAK SOHBET

Başkan Aziz Kocaoğlu’nun bir sonraki durağı ise onur konuğu Muğla’nın standı oldu. Türk turizminin gelişmesinde önemli katkıları olan yazar ve akademisyen Prof.Dr. Şadan Gökovalı’nın imza günü etkinliğine katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Halikarnas Balıkçısı’nın manevi oğlu olarak tanınan Gökovalı’yla sohbetinin ardından, geleneksel Bodrum teknesini inceledi. Fuar gezisini enerji sektöründe faaliyet gösteren firmaların stantlarıyla sürdüren Başkan Aziz Kocaoğlu, yenilenebilir enerji konusunda çocuklara farkındalık eğitimi verilen İzmir standını ziyareti de ihmal etmedi. (İHA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.