TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fuarın yıldızı Torbalı oldu

TÜRSAB ve İZFAŞ işbirliğinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na katılan Torbalı ilçesi standı büyük ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2017 08:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fuarın yıldızı Torbalı oldu

Tarımda, sanayide, ihracatta, kentleşmede sağladığı büyük gelişmeyle ülke ekonomisine önemli bir değer katan Torbalı, Turizm alanında da potansiyelini ortaya koymak amacıyla Metropolis Antik Kenti temalı bir stant kurdu. Torbalı Belediyesi’ne ait yayınların ve ilçede üretilen bazı ürünlerin tanıtıldığı stant ziyaretçi akınına uğruyor. Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, ziyaretçiler arasında ilçede farklı alanda yatırım yapmak isteyenlerin çoğunlukta olduğunu gözlemlediklerini belirttiler.

Türkiye'nin en önemli turizm buluşmaları arasında gösterilen fuarın bu yılki partner ülkesi Ukrayna, partner ili ise Nevşehir olarak belirlendi. 36 ülkeden ve 54 ilden seyahat acenteleri, tur operatörleri, iş ve kongre turizmi, bakanlıklar, konsolosluklar, oteller, tatil köyleri gibi sektör temsilcilerinin yer aldığı fuarda, katılımcı ile ziyaretçilere özellikle sağlık ve gastronomi turizmi konularında yoğun tanıtımlar yapılıyor. n İHA/İZMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.