TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

G-20 ülkeleri içinde 2. olduk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bay Kemal ne diyor, çiftçi aç diyor. 7,4 Türkiye ilk çeyrekte büyüme kaydetti. G-20 ülkeleri içinde 2. olduk. Sen bu büyüme nedir kendi ekonomistlerine bir sor” dedi

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 13:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
G-20 ülkeleri içinde 2. olduk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Niğde mitinginde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sınırlarımızın içinde ve dışında binlerce teröristi yerin altına gömdük. Artık en büyük bataklığı kurutmak lazım. Kandil’i terör kaynağı olmaktan çıkarıyoruz. Bizim insansız artık hava araçlarımız var. Koordinatları İHA’larımız koordinatları veriyor ve F16’larımız vuruyorlar” dedi.

SALDIRILAR YOĞUNLAŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “İlk günden itibaren AK Parti’nin yanında olan Niğdeli kardeşlerimiz bizi mahcup etmedi. Türk siyasetinin montajlarla esir alınmaya çalışıldığı 30 Mart 2014 seçimlerinde Niğde yüzde 41 ile ‘AK Parti’ dedi. İhanet çetesinin saldırılarının yoğunlaştığı 10 Ağustos’ta şahsımı Cumhurbaşkanlığına getirdi. Çukur eylemleri ile geleceğimizin karartılmak istendiği 1 Kasım’da kaos senaryolarını siz sandığa gömdünüz” diye konuştu.

EKONOMİK BÜYÜME

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “24 Haziran’dan sonra sana vakit ayırabilirsem bir ders veririz. Onun için ben size güveniyorum. Size inanıyorum. Beraber yürüyeceğiz bu yolda. Niğde’ye son 16 yılda 10 baraj 3 gölet kazandırdık. Son 16 yılda inşa ettiğimiz sulama projeleri ile 23 bin dekar zirai araziyi sulamaya açtık. 41 bin dekar araziyi daha sulamaya açacağız. Niğdeli çiftçilerimize toplamda 690 trilyon tutarında tarımsal destek verdik. Bay Kemal ne diyor, çiftçi aç diyor. 7,4 Türkiye ilk çeyrekte büyüme kaydetti. G-20 ülkeleri içinde 2. olduk. Çiftçiye ‘7,4 büyüme sizin gelirinize yansıdı mı?’ diye soruyor. Bay Kemal sen bu söylediğine inanıyor musun? Sen bu büyüme nedir kendi ekonomistlerine bir sor. Bu büyüme denilen olay rantiye dediğin kesimi ve onun işçisi yok mu, memurum yok mu? Bunlara yansımıyor mu? Çiftçiye verdiğimiz paraları nereden veriyoruz? Bu yollar nereden yapılıyor bay Kemal. Cehalet çok kötü bir şey. Eğer küçülen bir ekonomi olsak bunları yapabilir miydik?” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsmail Metin Temel Afrin operasyonunu yöneten komutan. Türkiye Esnaf Sanatkarlar Odası bir itar verdi. Ben de oraya katıldım. Bu konuşmada komutanımız alkışladı. Meğerse bu alkış beyefendinin moralini çok bozmuş. Bay Muharrem benim varlığım sizin moralinizi bozuyor. Siz şimdiden 24 Haziran’ı görüyorsunuz zaten. Siz nasıl olur da bizim askerimize moral vereceğiniz yerde benim moralimi bozuyor dersiniz. 12 gün kaldı 12 gün sonra bunlara bir Osmanlı tokadı atmaya var mıyız. Bu zat için terörle mücadele eden askerin moralinin hiçbir kıymeti yok. Varsa yoksa kendi morali. Bunların içindeki kin ve nefret hem diline hem yüzüne vuruyor. Biz terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Böyle sorumsuzluk olur mu? Bu gün moralini bozan komutana hadsizlik yapan bay Muharrem yarın moralini bozan çiftçilere, esnafa neler yapar” ifadelerini kullandı. İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.