TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray’dan geri dönüş

Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray, taraftarı önünde Teleset Mobilya Akhisarspor’u ağırladı. Sarı-kırmızılılar ilk yarısını 2-0 yenik kapattığı mücadeleyi ikinci yarıda attığı gollerle 4-2 kazanmayı başardı

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 08:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Galatasaray’dan geri dönüş

Galatasaray, ilk yarısını 2-0 mağlup tamamladığı karşılaşmada Teleset Mobilya Akhisarspor’u 4-2 mağlup ederken, Teknik Direktör Igor Tudor, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Takımıyla gurur duyduğunu söyleyen Tudor, “2-0 yenik durumdan geri döndüğümüz için mutluyum. Çok iyi bir geri dönüş oldu bizim için. Soyunma odasında o inancı ve ruhu gördüm. En iyi şekilde karakterlerini ortaya koydular. Beşiktaş maçının ardından güvenlerin aşağıya düştüğü bir ortamda, 2-0’dan geri dönüş çok önemliydi. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

TEPKİ NORMAL

İki devrede iki farklı Galatasaray olduğuna inanmadığını söyleyen Tudor, “İlk yarıda da maça iyi başladık. Ortada hiçbir şey yokken garip şekilde 2-0 geriye düştük. Devre arasında futbolcularıma ne kadar güvendiğimi söyledim. İyi oynadıklarını düşünüyordum. İnanılmaz inançlılardı ve üzerilerine düşen görevi yerine getirdiler. Taraftarlarımızın da desteğiyle birlikte güzel bir galibiyet aldık” açıklamasında bulundu.

Son olarak taraftarların kendisine gösterdiği tepkiyi yorumlayan Tudor, “Böyle bir iş yapıyorsanız taraftar tepkisine alışık olmalısınız. Hiçbir durum yokken 2-0 geriye düşüyorsunuz ve hoca olarak tepkiyi, normal şekilde siz çekiyorsunuz. Nasıl ki galibiyette hoca olarak takdirleri alıyorsanız, böyle durumlarla da tepkilerin size yönelmesi çok normal” diyerek sözlerini tamamladı.

TUDOR’A SERT ELEŞTİRİ

TM Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk’un maç sonu hedefinde Igor Tudor vardı. Galatasaray’ın kulübesinin yapmadığı şeyin kalmadığını savunan Buruk, “En son mecbur kaldılar da oradan birini gönderdiler. Bunun neden odluğunu bilmiyorum. Ben insan olsam, insan olmak çok önemli bir şey. Burada herkesi insan yerine koymaları lazım. Türkiye’deki bütün takımları eşit saymaları gerekiyor. Böyle yaptıkları sürece Türk takımları bir yere gelmiyor. Ben bugünkü adaletsizlikten dolayı çok üzgünüm. Ayrıca yan taraftaki kulübenin bana yaptıklarını görseniz Maçın başından itibaren Igor Tudor benim konuşmaya başladı. Bu kadar vasıfsız bir insan, Galatasaray kulübesinde duruyorsa gerçekten bundan eski Galatasaraylı olarak utanç duyuyorum. Devamlı bana konuştu. Teknik adam, teknik adamla konuşur mu? Ben hakemle konuştuğum anda bana bir şeyler söylüyor. Böyle ikinci sınıf bir hocaların burada çalışması da üzücü. Senin benimle ne işin var. Kendi işine baksana” şeklinde konuştu. n (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.