TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gediz Elektrik’ten yeni uygulama

Aydem ve Gediz, müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına kurumsal kaynak planlama yazılım sistemlerinden olan SAP’ye geçti

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 06:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gediz Elektrik’ten yeni uygulama

19 Mart Pazartesi günü yeni sisteme geçişin tamamlanması ile birlikte müşteriler, tüm işlemlerini tesisat numarası yerine artık aboneliklerine özel tanımlanan “Sözleşme Hesap Numarası” ile gerçekleştirebilecekler.

İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla başta olmak üzere tüm Türkiye’de 4,8 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem ve Gediz, faaliyete geçirdiği yeni sistem ile birlikte hizmetlerini kullanıcı dostu ekranlara taşıyıp var olan iş süreçlerindeki manuel işlemleri azaltarak müşterilerine daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmayı hedefliyor.

Aydem ve Gediz, Sözleşme Hesap Numaralarını, müşterilerine 19 Mart Pazartesi günü SMS ve e-posta yolu ile iletti. İletişim bilgileri güncel olmadığından dolayı sözleşme hesap numaraları SMS veya e- posta yolu ile iletilemeyen müşterilerin, aboneliklerine özel tanımlanan sözleşme hesap numaralarını 0 850 800 0 186 numaralı iletişim merkezini arayarak, en yakın müşteri ilişkileri merkezlerine giderek veya Aydem ve Gediz web sitelerini ziyaret ederek öğrenebilecekleri belirtildi. Sözleşme Hesap Numaraları aynı zamanda ilk fatura döneminden itibaren elektrik faturalarının sol üst tarafında da yer alacak.

Sözleşme hesap numarasını web sitesinden öğrenmek isteyen; Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaşayan Aydem müşterileri www.aydem.com/tr/SozlesmeHesapNo adresi üzerinden, İzmir ve Manisa illerinde yaşayan Gediz müşterileri ise http://www.gediz.com/tr/SozlesmeHesapNo adresi üzerinden eski Tesisat Numarası bilgilerini kullanarak Sözleşme Hesap Numaralarını öğrenebilecekler. İHA/İZMİR

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.