TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelişim üretmeye devam ediyor

null

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 06:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gelişim üretmeye devam ediyor

 

Basketbol’da hem yarışmacı hem de yetiştirici kimliği ile önce çıkan ve Türkiye’de okul-kulüp iş birliğini en iyi yerine getiren kulüp olarak dikkat çeken Gelişim Koleji’nde Genel Menajeri Namık Yazlar, Türk basketbolu için üretmeye devam edeceklerini söyledi

KENAN YEŞİL

Uzun yılar boyunca bir taraftan Türkiye Basketbol Ligi’nde(TBL) mücadele edip “yarışmacı” kimliğini ortaya koyan, diğer taraftan ise “yetiştirici” ve “geliştirici” kimliğini koruyup Türk basketboluna çok sayıda oyuncu ve antrenör kazandıran Gelişim Koleji, sezona yeni uygulamaya konulan Basketbol Gençler Ligi’nde (BGL) başladı. İzmir ekibi, kısa süreli bir alışma döneminin ardından yarışmacı kimliğine yakışır bir ivme kazanıp çok zorlu seriyi kayıpsız geçip zirveye doğru yol almaya başladı. Özellikle ligin ikinci yarısındaki 5 maçta alınan 4 galibiyet, sarı-yeşilli ekibin misyonuyla birebir örtüştü. Gelişim Koleji Genel Menajeri Namık Yazlar, Türk basketbolu için üretime devam ettiklerini söyleyerek, “Basketbol Gençler Ligin’de mücadele eden ekibimizin neredeyse tamamı Gelişim Koleji’nde eğitimlerine devam eden öğrencilerden oluşuyor. Türkiye’de okul-kulüp iş birliğini en iyi yerine getiren kulübüz” dedi.

ROL MODEL YARATMA HEDEFİ

Öğrencilere rol model yaratma hedefiyle 10 yıl önce çıkılan yolda yürüdüklerini vurgulayan Namık Yazlar, “Basketbol Gençler Ligin’de final grubuna kalmayı çok istiyoruz. Böylelikle çocuklarımız en az 12 maç daha yapma şansı bulacak. Ülke basketbolu için üretime devam ediyor olmamız bizi gururlandırıyor” diye konuştu.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.