TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç şeytanlar parkeye çıktı

Altınordulu gençler, Engelliler Haftası kapsamında anlamlı bir etkinlikte bir araya geldi. Altınordu U12 takımı İzmir BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ile bir araya gelip maç yaptı. U15 ve U16 takımları ise Selçuk Engellileri Destekleme Derneği’ni ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 11:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Genç şeytanlar parkeye çıktı

KENAN YEŞİL

Türk futboluna kazandırdığı futbolcular ile adından sıklıkla bahsettiren Altınordu, örnek etkinliklerle de gönüllere taht kuruyor. Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ve etkinliklerle yeşil sahada olduğu kadar yaşamın içinde de kendini gösteren Altınordu, Engelliler Haftası kapsamında bir takım etkinliler yaptı. Altınordu Futbol Meslek Ortaokulu (AFMOO) U12 takımı, Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Avrupa üçüncüsü İzmir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile bir araya geldi. U15 ve U16 takımları ise Selçuk Engellileri Destekleme Derneği’ni ziyaret etti.

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE MAÇ YAPTILAR

Altınordu U12 takımı, Kültürpark’taki Celal Atik Spor Salonu’nda Büyükşehir’in engelli ekibiyle tekerlekli sandalye basketbol maçı yaptı. Genç şeytanlar tekerlekli sandalye basketbol sporunun kurallarını ve zorluklarını tanıklık etti. U15 ve U16 ekipleri ise Selçuk’taki ziyarette engellilerin sorunlarını birinci ağızdan dinleyip futbol üzerine sohbetler yaptı. Her iki ziyarette de günün anısına atkı ve anahtarlık hediye edilirken, çocuklar anlamlı bir sosyal etkinlik gerçekleştirmiş oldu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.