TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

General Mobile GM 6 satışa çıktı

General Mobile GM 6 Türkiye’de satışa sunuldu. Android One programı çerçevesinde Avrupa pazarında lanse edilen “General Mobile 4G, GM 5 ve GM 5 Plus Android One” modellerinin devamı olan "GM 6 Android One" telefon pazarı hareketleneceğe benziyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2017 09:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
General Mobile GM 6 satışa çıktı

GM 6 Android One, 26 Mayıs itibariyle Space Gray ve Gold olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile Tek ve Çift SIM kart versiyonları ile kullanıcılar ile buluşuyor. GM 6 Android One, KDV dahil bin 99 TL olarak belirlenen fiyatıyla piyasaya sunulurken, tüm GSM operatörlerinin satış noktalarında, tarifeye ek 12, 24 ve 36 ay taksit seçenekleriyle de satın alınabilecek. Ayrıca yetkili satış noktalarında da “Peşin Fiyatına 6 Taksit” seçeneği ile satışa sunuluyor olacak.

“INCELL” EKRAN TEKNOLOJİSİ

“GM 6 Android One”, Android’in güncel sürümünü kullanma avantajının yanında, flaşlı 8 MP ön kamerası ve 13MP arka kamerasıyla mükemmel fotoğraf deneyimi sunuyor. “GM 6 Android One”‘ın süper hızlı parmak izi okuyucusu kullanıcılara güvenlik sunuyor, “incell” ekran teknolojisi ile hayli iyi bir görüntü ve hızlı algılama sağlıyor.

Ayrıca, telefonun içinde yüklü gelen Google Fotoğraflar uygulaması ile kullanıcılara sınırsız ve ücretsiz fotoğraf depolama imkanı veriyor.

General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman, Google işbirliği ile geliştirilen “GM 6 Android One” modelini satışa sunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yaman; “Android One ürünleri ile kullanıcılardan olumlu geri dönüşler aldık. Google iş ortaklığımız ile yeni pazarlara açıldık ve ürünlerimizi 28 ülkede satarak önemli başarılara imza attık. Yeni ürünümüz “GM 6 Android One” ile 45 ülkede General Mobile ürünlerinin satışını yapmayı ve başarılarımızı artırmayı hedefliyoruz.” diye belirtti. General Mobile Genel Müdürü Muzaffer Gölcü, Android One programı çerçevesinde General Mobile tarafından geliştirilen “GM 6 Android One”ı tasarlarken öncelikle tüketicilerin en güncel ihtiyaç ve taleplerini değerlendirdiklerini belirtti. (DHA)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.