TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik kollarından iftar buluşması

İzmir Mardinli Genç İş Adamları Derneği Başkanı Erdal Ataklı, Köfteci Memet Efendi’de düzenlediği iftar yemeğinde hemşerileri ile bir araya geldi. Ataklı burada çalışmalarından bahsetti

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2018 12:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gençlik kollarından iftar buluşması

NİLGÜN TAZE

Ramazan ayı dolayısıyla çalışma arkadaşları ile birlikte iftar yemeği organize eden İzmir Mardinli Genç İş Adamları Derneği Başkanı Erdal Ataklı, çalışmalarında kendilerine destek veren hemşerilerine teşekkür ederek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başta gençlerin istihdamı olmak üzere birçok alanda çalışmaya yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kendilerine iftar yemeğinde ev sahipliği yapan Köfteci Mehmet Irmak ve ekibine teşekkür eden İzmir Mardinli Genç İş Adamları Derneği (İMGİAD) Başkanı Erdal Ataklı, “Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılım gösteren ve yoğun programları nedeniyle gelemeyen İMGİAD A,ailesine, Koç Ali Al başkanımıza İMGİAD Genel Sekreterimiz Cerrah Op.Dr. Yusuf Demircan’a Su Hastanesi Çocuk Doktoru Sayın Devran Demir Beyefendi’ye, Karabağlar Zabıta Amirimiz Değerli Ramazan Baran Müdürümüze ve Demokrasi Üniversitesi Rektörü Bedriye Tunçsiper ve değerli eşi Cenk Tunçsiper Beyefendi’ye, Urla Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün Teknopark Başkan Yardımcısı Aykut Hocaoğlu’na, valilikten programları olması dolayısıyla bize değer katan Genel Sekreterler Nedret Sertkaya ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER 

Aynı zamanda dernek üyesi olan Köfteci Mehmet Efendi’de geniş bir katılımla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Ataklı, “En başta bize sponsorlukta destek veren Çağdaş Çanta sahibi Beşir Daş ve İMGİAD Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mustafa Daş Beyefendi’ye

Torbalı Devlet Hastanesi Müdürü Değerli Hocamız Ahmet Akman’a, Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Yetkililerine, gençlik kollarımıza, 1.Dönem İMAF Başkanı M. Şakin Irmak’a, AK Parti Konak İlçe Başkanı M. Sait Başdaş’a, Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı’ya ve adını sayamadığımız ismini unuttuğumuz kim varsa herkese teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Güzel iftar organizasyonumuza iştirak ederek orucumuzu hep beraber bozmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah herkesten razı olsun. Kurumumuz İMGİAD adına teşekkürü bir borç olarak bilirim” açıklamasını yaptı.

GENÇLERE İSTİHDAM

İzmir Mardinli Genç İş Adamları Derneği Başkanı Erdal Ataklı ayrıca ilk projesini İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi ile yaptığı anlaşma doğrultusunda gerçekleştirerek İzmir’de yaşayan gençlere memleket ayrımı yapmaksızın ücretsiz olarak meslek edindirme kursu vereceklerini açıklayarak, tıbbi sekreterlik, hasta – yaşlı bakımı, dikiş-nakış, okuma ve yazma kurslarıyla gençlere istihdam yolunu açmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.