TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülsüm annenin ‘Umut’u YOĞUN BAKIMA ALINDI

Antalya’da yaklaşık 10 yıl önce trafik kazası sonucu tüm vücudu felç olan ve yatağa bağımlı hale gelen, Rus asıllı olduğu tahmin edilen ve “Umut” adı verilen genç, özel bir hastanede yoğun bakıma alındı. Umut’un 10 yıldır bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı, önceki gece Umut’un durumunun ağırlaştığını, bunun üzerine 112 acil servisi arayarak ambulans istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 08:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gülsüm annenin ‘Umut’u  YOĞUN BAKIMA ALINDI

Umut’un Korkuteli İlçesi’nden ambulansla Konyaaltı İlçesi’ndeki özel bir hastaneye getirildiğini belirten Kabadayı, “Benim oğlum oturuyordu, gülüyordu. Tedavimiz çok iyi sürüyordu. Gece sütünü içirdim. Sonra dilinin geriye çekildiğini gördüm. Hemen ambulansla hastaneye geldik. Hiç kıpırtı yok, tamamen bitkisel hayatta. Karaciğerinde sorun olduğunu söylediler, trombosit veriyor. Sağ olsun herkes yanımızda, herkesten dua bekliyorum, çok üzgünüm.” dedi.

“UMUT”UN HİKAYESİ

Ağustos 2008’de Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören bir yakınına refakat eden Gülsüm Kabadayı, geçirdiği trafik kazası sonucu aynı hastanenin yoğun bakım servisinde kalan ve adı bile bilinmeyen gençle ilgilenmeye başlamıştı. Gence yaklaşık 2 ay gönüllü olarak bakan Kabadayı, vücudunun hiçbir yeri tutmayan ve konuşamayan gence “Umut” adını koymuştu. Kabadayı, daha sonra “Umut”u evine götürerek ona sahip çıkmıştı. n AA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.