TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönül elçileri, şehit ailelerini unutmadı

Bergama Alirıza Eroğlu İlkokulu öğrencileri, geçici görevle gittiği Şırnak’ta, olay yeri incelemesi yaptığı sırada PKK’lı teröristler tarafından vurularak şehit olan Polis Memuru Cemil Koç’un ailesini ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 06:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gönül elçileri, şehit ailelerini unutmadı

E. ÇAĞLA GENİŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayesinde yürütülen ve Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan’ın eşi Fatma Canatan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen, “Gönül Elçileri” projesi kapsamında yaşlıları evlerinde ziyaret eden Bergama Alirıza Eroğlu İlkokulu öğrencileri, bu kez şehit ailelerine ziyaret etti. Geçici görevle gittiği Şırnak’ta, olay yeri incelemesi yaptığı sırada PKK’lı teröristler tarafından vurularak şehit olan Polis Memuru Cemil Koç’un babası Teyfik Koç ve Şehit Ahmet Kahraman’ın annesi Naciye Kahraman’ı evlerinde ziyaret ettiler. Şehit polis memuru Cemil Koç’un babası Teyfik Koç, gelecek nesillerin vatan için şehit düşen askerleri hatırlamalarına çok duygulandığını ve kendisinin de onları okullarında ziyaret edeceğini ifade ederek, “Sizlerin yanımızda olduğunuzu bilmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

“KUTSAL BİRER EMANETTİRLER”

“Gönül Elçileri” projesi kapsamında şehit ailelerine yapılan ziyaretin çok anlamlı bir buluşma olduğunu vurgulayan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, “Aziz şehitlerimiz bu ülke için gözlerini kırpmadan, hiç bir tehdide göz yummadan çalıştılar, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak amacıyla çaba sarf ettiler ve şehadet şerbetini içtiler. Şehitlerimizin aileleri, bizim için kutsal birer emanettirler. Bu duygularla hareket ederek şehitlerimizin aileleri evlerinde ziyaret eden tüm çocuklarımızı kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.