TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönül Sofrasına vefa gösterdiler

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Ramazan ayına veda etmek amacıyla düzenlenen Gönül Sofrası Vefa İftar Programı’nda AK Kadınların yeni bir destan yazacağını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2018 11:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gönül Sofrasına vefa gösterdiler

NİLGÜN TAZE

AK Parti İzmir Kadın Kolları, Ramazan ayına veda etmek amacıyla Gönül Sofrası Vefa İftar Programı düzenledi. İftar yemeğine AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Kadın Kolları eski Başkanı ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Gözde Keskin, AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül ve eşi Nuriye Şengül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar ve çok sayıda AK Partili kadın katıldı.

AK Parti İzmir İl Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşma yapan İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, “Partisine hizmet ederken çocukları ile bir arada iftar sofrasına oturamayıp, ailesi ile vakit geçiremeyen tüm AK Partili AK Kadınlara teşekkür ediyorum. AK Parti sadece Türkiye’de değil dünyada da eşi benzeri olmayan bir partidir. Bugüne kadar girdiği tüm seçimleri kazanan Sayın Recep Tayip Erdoğan bu seçimde de başarılı olacaktır. Cumhurbaşkanımızın başarısı partisini her zaman birlik ve beraberlik içinde tutmasına bağlıdır. Bu sadece kendisine has bir başarı olup AK Parti’nin başarısı ise Sayın Erdoğan’ı her an koruması ve başının üstünde tutmasıdır” dedi.

AK PARTİ MUCİZESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın partisine hakimiyetinin çok yüksek olduğunu açıklayan Büyükdağ şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın ahde vefası kelimeler ile ifade edilemez. Her birimize karşı olan gönülden sevgisi ve inancı tıpkı bir aynadan yansır gibi yansıyor. Aynı şekilde bizlerde ona karşı olan güvenimizi yansıtıyoruz. Böyle bir güven ve sevginin sonucu olarak ortaya bir AK Parti mucizesi çıkıyor. Böylesine bir çelik sağlamlığına ancak bir mucize ile gelebilirdik. Dava arkadaşlarım her zaman partimizi omuzlarında taşıyarak kendilerine atılan oklara göğüslerini siper ettiler. Şimdide hep birlikte cumhurbaşkanımızı yeni sistemimizin ilk başkanı seçeceğiz. Bu mucizenin mimarı da siz ak kadınlar olacaksınız. Sizlerle birlikte bu davada yürümekten çok büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum.”

“DESTAN YAZACAĞIZ”

AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, AK Kadınlarla birlikte olmanın mutluluk ve onurunu yaşadığını belirterek, “İzmir bildiğimiz gibi hem kadın nüfusun daha fazla olduğu hem de kadıların daha etkin ve dominant olduğunu ispat eden illerimizden bir tanesi. İzmirli kadınlarımızın isterlerse elde edemeyecekleri hiçbir şey yok. Bunu 9 Eylül’de düşmanlarını denize döken kadın kahramanlarımızdan ve Kurtuluş Savaşı’nda yüce bir mücadele gösteren kadınlarımızda görüyoruz. 24 Haziran’da da aynı şekilde AK Kadınlarımız bir destan daha yazacaklar. Tüm vicdan sahipleri bilirler ki AK Parti’nin destanı yazılırken ak kadınlar hep başrolde oynamıştır. Bu başarının temelini ise her işimizi gönüllükle yapmamıza borçluyuz” şeklinde konuştu.

16 YILLIK İKTİDAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise 16 senedir iktidarda olduklarını ifade ederek, AK Partililer olarak neredeyse hayatlarının yarısının AK Parti çatısı altında geçtiğini söyledi. Dağ, “Sadece kendimizin değil eş ve çocuklarımızın hayatı partimizde geçti. Çocuklarımıza farkında olmadan verdiğimiz en iyi eğitim parti faaliyetlerinde tanıdıkları yeni insanlar ve o insanlarla yaşadıkları paha biçileme deneyimler oldu. Benim babam siyasetle ilgisi olmayan bir memur olmasına rağmen evimizde zaman zaman yapılan siyasi konuşmalar benim bugünkü siyasi dağarcığımı oluşturdu. Bu ramazan-ı şerif farklı bir ramazanı şerif çünkü sonrasında yapılan seçimlerle çok aha güzel bir gelecek bizi bekliyor olacak. Bu bayramda da sevenlerimizle bir arada olmanın keyfini hep birlikte yaşayalım istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.