TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görkemli bir düğünle evlendiler

İstanbul’da Hyatt otelde düzenlenen dillere destan düğün ile İş Adamı Hacı İsmail Kaya’nın oğlu Gökhan Kaya ve Mardin’in tanınmış ailelerinden Sabahattin Demir’in kızı Yeşim Demir dünya evine girdi

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2017 07:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Görkemli bir düğünle evlendiler

ADNAN AVUKA/MARDİN

Düğüne, Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Anayasa Profesörü  Burhan Kuzu, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Mardin Eski Milletvekili Cüneyt Yüksel, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynelabidin Erdem, İstanbul İstinaf Mahkemesi Yüksek Yargıcı Serkan Ağalday, İşadamı Mehdi Deniz, Mardin Dernekleri Federasyonu Başkanı  İbrahim Biter Katar, Tunus, Suriye, Dubai, Irak, Hollanda, Almanya, Şili, Bulgaristan, Ukrayna’da iş adamları,  Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Suer, ANAP Mardin İl eski Başkanı Adnan Bayraktar, Kabala Muhtarı  Rıfat Kaya ve iki ailenin dost ve akrabaları katıldı.

MARDİN’DEN MÜZİK EKİBİ

İş adamı Hacı İsmail Kaya, düğünde mahalli müzik için, ünlü ses sanatçısı Semir Ortaç ve ekibini İstanbul’a getirdi. Ortaç ve ekibi Türkçe, Arapça ve Kürtçe, Süryanice ve Ermenice türkülerle davetlileri coşturdu. Dış ülkelerden gelen yabancı iş adamları Mardin’in mahalli müziğine hayran kaldı. İş adamları zaman zaman sahneye çıkıp oyun oynadı. Damat ve gelinin yakınları ile davetliler adeta takı yarışına girdi. Takı töreni için sıraya girenler kuyruk oluşturdu. Damadın babası Hacı İsmail Kaya, amcası Nedim Kaya ve Ferah Kaya  düğüne gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Yurt dışından ve yurt içinden düğünümüze katılan iş adamı ve bürokratlara, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Mardin’den ve İstanbul’dan gelen dost, akraba ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu mutlu ve sevinçli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

REYHANİ OYNADILAR

Düğünde mahalli sanatçıların çaldığı Mardin’e özgü reyhani oyun havasına, Mardin AK Parti Milletvekili Orhan Miroğlu, Mardin Eski Milletvekili  Cüneyt Yüksel ve İşadamı Zeynelabidin Erdem piste çıkıp Reyhani oynadı, dolarlar havada uçuştu.

Genç Çiftin Nikahını Fatih belediye Başkan Yardımcısı  Hasan Suer kıydı. Şahitliklerini ise Anayasa Profesörü AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Süleyman Bölünmez, Emekli General Hüseyin Hıdır Atabey, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynelabidin Erdem, İş adamı Bedirhan Çetin, İsmail Çelebi, Kabala Belediye Eski Başkanı Ferah Kaya, Hulusi Canbay nikah şahitliği yatı.

Anayasa Profesörü Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu genç çifte mutlu olmanın  sırlarını anlattı. Türkiye’de aile kavramının önemini devam ettiğini, gençlerin ise ahlaki ve vicdanı terbiyenin etkisinden uzaklaşmadığını söyledi. Kuzu, “Aile değerleri yüksek bir toplumuz. Evlilik zor ve önemli bir kurumdur. Mutluluğun sırrı sorunları yüksek sesle tartışmamaktır” dedi.

  

       

        

    

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.