TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göz-Göz kayıp istemiyor

Son iki maçında rakiplerine boyun eğen Göztepe’de bugün oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında tüm hesaplar 3 puan üzerine yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2017 07:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göz-Göz kayıp istemiyor

EMİRCAN IŞILDAK

TFF 1.Lig’in 18. haftasında şampiyonluğun en büyük adaylarından Göztepe, sahasında bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlıyor. 17. haftada sahasında 2-1 öne geçtiği maçta 4-2’lik skorla Denizlispor’a boyun eğen, ardından hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası’nda yine İzmir’de Atatürk Stadı’nda Sivasspor’a 2-0 mağlup olan sarı kırmızılılar yaralarını sarmanın peşinde. Sarı kırmızılılarda zorlu mücadele öncesi 4 eksik bulunması ise teknik heyeti düşündürüyor.

GÖZ-GÖZ’DE EKSİKLER DÜŞÜNDÜRÜYOR

Göztepe'de kupa şokunun ardından gözler ligde G.Antep BŞB maçına çevrilirken eksiklerin çokluğu can sıkıyor. Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları süren Tanju Kayhan ve Hakan Barış'a ek olarak, kart cezalısı Doğa Kaya da Güneydoğu ekibine karşı forma giyemeyecek. Ayrıca ülkesi Togo ile Afrika Kupası'nda bulunan Prince Segbefia'nın da eksikliği teknik heyetin işini zorlaştırırken, Segbefia ile birlikte Göztepe'de eksiklerin sayısı 4'e çıktı.

LOKMAN VE GENÇER SINIRDA

Göztepe'de son maçlarda yenen gollere engel olunamazken, maç öncesi de savunmada yaşanan sıkıntı gün yüzüne çıktı. Kart cezaları nedeniyle bu sezon ilk yarıda sıkıntı yaşayan Göz-Göz'de iki stoper Gençer Cansev ve Lokman Gör de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi sarı kart sınırında yer alıyor. Gençer ve Lokman G.Antep BŞB maçında kart görmeleri halinde Altınordu ile önümüzdeki hafta oynanacak olan maçta cezalı duruma düşecekler.

MAÇIN HAKEMİ TÜRKALP

TFF’den yapılan açıklamaya göre müsabakanın hakemi Ankara bölgesinden Özgüç Türkalp oldu. Zorlu mücadelede Türkalp’in yardımcılıklarını Osman Karakaş ve Candaş Elbil yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak. Öte yandan maçın oynanacağı Bornova Doğanlar Stadı’nda ise yaklaşık 4 derecelik bir hava sıcaklığı bekleniyor. Kent merkezinde birkaç derece daha yüksek bir sıcaklık beklenirken, Doğanlar’ın yüksek kesimde bulunmasından dolayı maçta serin bir hava olacak.

TAKTİK ÇALIŞMA YAPILDI MAÇ SAATİ BEKLENİYOR

Göztepe son antrenmanında maçın hazırlıklarını sürdürürken, Adnan Süvari Tesisleri’nde gerçekleşen idmanın ilk bölümünde 5’e 2 pas ve top kapma çalışması yapan oyuncular son bölümde ise taktiksel çalışmayla antrenmanı tamamladı. Göztepe maç saatini beklemeye başladı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.