TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe evinde güldü

Adana Demirspor'u 3-2 mağlup eden Göztepe'de Teknik Direktör Yılmaz Vural, iyi oynayarak kazandıkları için gelecek haftalara umutlu gireceklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2017 07:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe evinde güldü

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Adana Demirspor'u konuk eden Göztepe, rakibini 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, iyi oynayarak kazandıklarını ifade ederek, “Taraftarımızı yaptığımız ve yapamadığımız şeylerle çok heyecanlandırdık. Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi oynayarak kazanırsak gelecek maçlara umut getirecekti ve bunu başardık” dedi.

Santradan kalelerinde gördükleri golle ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam, “Dünyada olmayan şey başımıza geldi. Belki bu kural değişikliğinin ilk örneğini yaşadık, santradan gol yedik. Kalecimiz de beklemiyordu. Tiago, çok akıllı bir vuruşla hepimizi şoke etti. Türkiye'ye de bir katkımız oldu belki bu pozisyonla” diye konuştu. Galibiyeti Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e hediye ettiklerini anlatan Vural, “İyi niyetle bu işleri yapan başkanımın çektiği sıkıntıları birlikte yaşıyoruz” dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise, tempolu bir maç oynadıklarını ifade ederek, “İzleyenler keyif almıştır. Kendi açımızdan, savunmada bu kadar bireysel hata yapan bir takımın kazanma ihtimali yoktu. Takımda inanılmaz bir panik havası vardı. Oyuncularımızın daha dikkatli oynamaları gerekir diye düşünüyorum. Bir İzmirli olarak Göztepe'yi inşallah Süper Lig'de görürüz” diye konuştu. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.