TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe fırsat tepti

TFF 1. Lig’in 20. haftasında Balıkesirspor’u konuk eden Göztepe, rakibiyle 1-1 berabere kalarak liderlik fırsatını kaçırdı

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2017 08:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe fırsat tepti

TFF 1. Lig’de Göztepe, Balıkesirspor’la evinde öne geçtiği maçta 1-1 berabere kaldı, 4 hafta sonra liderliği yeniden devralma fırsatını tepti.

Sarı-kırmızılı ekipte 44. dakikada kazanılan penaltıdan yararlanamayan yıldız golcü Jahovic, 73. dakikada ağları havalandırdı. Bal-Kes bu gole 90+1. dakikada Abdülkadir’le karşılık verdi. Ligin ikinci yarısında üçüncü kez öne geçtiği maçta puan kaybeden Göztepe, bu skorla 36 puana ulaşarak haftaya başladığı ikinci sıradaki yerini korudu. Galibiyet hasreti 3 maça çıkan Balıkesirspor ise 25 puana ulaştı.

DOĞRU OYNAYAMADIK

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, iç sahada önemli bir maç oynadıklarını ifade ederek, “Pazartesi maçları daha zor ve stresli oluyor. Taraftarımız önünde kazanmak istiyorduk. Maçın 5-10 dakikasında daha iyiydik. İlk yarının sonuna kadar 3-4 pozisyon bulduk, penaltı bulduk ama topa sahip olan rakibimizdi. Oyunu istediğimiz gibi yönetemedik. İkinci yarı daha iyi oynadık, golü de bulduk. Rakibimizin açık oynadığını ve pozisyon vereceğini biliyorduk. İkinci gol fırsatları da geldi, rakip bizim kalemize de geldi. Doğru oynayamadık” dedi.

“Halil’i oyundan çıkardım ama onun yerine savunma oyuncularımız öne gitmeye başladı” diyen Buruk, “Son dakikada hızlı hücumda yakalandık ve bir gol yedik. Çevirmek için de vaktimiz yoktu. Maçın içinde, rakibimizin daha iyi oynadığı dakikalarda gol yeseydik bu kadar üzülmezdik. Tekrar ayağa kalkıp önümüzdeki maça hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Okan Buruk, ligde ikinci sırada yer aldıklarını hatırlatarak, “Şampiyonluk için en iddialı takımlardan biriyiz. Daha çok çalışıp, daha iyi olacağız” dedi.

“BİR YIKIM YAŞAYABİLİRDİK”

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök ise son dakikada gelen beraberlik golünün kendileri için teselli olduğunu söyledi.

Maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını ve farka gidebileceklerini kaydeden Cangök, “Göztepe daha sonra biraz daha derli toplu oynayamaya başladı. Yandan gelen bir topla golü buldular. Son dakikada gelen gol emeklerimizin karşılığı oldu diye düşünüyorum. Bir puan bizim için çok değerli değil ama mağlup olsak bir yıkım yaşayabilirdik” diye konuştu. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.