TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe seri peşinde

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda DG Sivasspor ile karşılaşacak olan Göztepe, rakibini mağlup ederek istikrarlı çıkışını sürdürmek istiyor

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 08:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe seri peşinde

KENAN YEŞİL

Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe, ilk 5 haftada aldığı 10 puan ve oynadığı futbol ile spor camiasından tam not alırken aynı zamanda zir ve için rakiplerine göz kırptı.  Son haftalarda istikrarlı çıkışı ile dikkatleri üzerine çeken Sarı kırmızı ekip, bu istikrarlı çıkışını DG Sivasspor karşısında da sürdürmek istiyor.  Son 3 haftayı kayıpsız atlatan Göztepe’de Teknik Direktör Tamer Tuna, DG Sivasspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Kupa maçında ligde az süre alan oyuncularını görebilme adına iyi bir fırsat olduğunu söyleyen Tuna, “Teknik adam olarak güçlenmemiz gereken noktaları gördüm ve gelecek adına nasıl hamleler yapabileceğimiz konusunda fikir sahibi oldum. Bu yönlerimizi güçlendirmek adına gereken çalışmaları yapıyoruz. Kupa maçı ve daha önce oynadığımız tüm maçlar şu an ve gelecek maçlarımızla ilgili teknik, fiziksel ve zihinsel anlamda daha emin adımlar atmamıza fayda sağlamıştır” dedi.

HER MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Yarın(Bugün) oynanacak olan DG Sivasspor maçının hem kendileri hem de rakipleri için önemli bir karşılaşma olacağını vurgulayan Tamer Tuna, “Bizim için ligdeki her maç çok önemli. Her maç üzerine koyarak gitmemiz gerektiğinin farkındayız. Sivasspor maçını ligde daha iddialı bir konum elde edebilme adına kazanmak istiyoruz. Milli maç arasına kadar Sivasspor ve Başakşehir takımları ile karşılaşacağız. Bu 2 haftalık süreçten iyi bir şekilde ayrılıp milli maç arasına moralli bir şekilde girmek istiyoruz" diye konuştu.

GHİLAS DÖNÜYOR

Sivasspor maçı öncesi Göztepe’ye bir güzel haber de Ghilas’dan geldi. Sakatlığından dolayı 2 maçtır 11’de olamayan Nabil Ghilas, Sivasspor mücadelesinde sahaya çıkacak. Yıldız forvetin sakatlığı tamamen geçerken, Sivas deplasmanında sahada olacağı öğrenildi. Teknik direktör Tamer Tuna, Gouffran’ın yerine Ghilas’ı takıma monte edeceği gelen bilgiler arasında. Başarılı golcü, Göz Göz’ün en büyük kozu olacak.

GÖZTEPE’NİN ACI GÜNÜ

Öte yandan Göztepe eski başkanlarından Orhan Daut’un kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. 1976-1977 yıllarında yıllarında kulüpte iki dönem başkanlık yapan Orhan Daut’un vefat haberi camiayı üzüntüye boğdu. Göztepe yaptığı yazılı açıklama ile acı haberi üzülerek öğrenmiş olduklarını belirterek, “1976 ve 1977 yıllarında kulübümüzde iki dönem başkanlık yapan Orhan Daut'un vefat haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.