TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe Süper Lig’e odaklandı

Süper Lig’in yeni temsilcilerinden Göztepe, yeni sezonun ilk transfer hamlelerine başladı. Başkan Mehmet Sepil’in, “Rüya bitti, gerçeklere dönmeliyiz” açıklamasının ardından yönetimin Süper Lig’den düşen Çaykur Rizesporlu forvet Leonard Kweuke ve Medipol Başakşehir’le sözleşmesini fesheden stoper Yalçın Ayhan’ı kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2017 08:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe Süper Lig’e odaklandı

Göztepe’de kalıp kalmayacağı netleşmeyen Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın Kweuke’nin mutlaka alınması konusunda Sepil’e rapor verdiği açıklandı. Çaykur Rizespor’un 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kamerunlu golcü için 2.5 milyon Euro fiyat biçtiği öğrenildi. Futbol hayatını Süper Lig’de sürdürmek isteyen 29 yaşındaki oyuncu, Göztepe dışında pek çok kulübün listesinde yer alıyor.

Futbola Kamerun’un Cintra of Yaounde ekibinde başlayan Kweuke İran’ın Esteghlal ve Steel Azin, Slovakya’nın Dunajska Streda, Almanya’nın E.Frankfurt ve Energie Cottbus, Çekya’nın Sparta Prag takımlarında da top koşturdu. Türkiye macerasına 2013-14’te Çaykur Rizespor’da start veren Kweuke, son 4 sezonda 99 maça çıkarak 47 gol attı. Ligin en tecrübeli defans oyuncularından biri olan 35 yaşındaki Yalçın ise Beşiktaş altyapısından yetişti. İstanbulspor, Dardanelspor, Galatasaray, Kayseri Erciyesspor, Sakaryaspor, Manisaspor, Antalyaspor, Gaziantepspor, Orduspor, Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir’de görev yapan Yalçın, bir kez de A2 Milli Takımı’nda forma giydi. Yalçın Ayhan, Süper Lig’de 342, TFF 1’inci Lig’de ise 38 müsabakaya çıkıp filelere 22 gol bıraktı. 

TANJU GÖRÜŞME MASASINDA

Süper Lig’e iddialı bir kadroyla girmek isteyen Göztepe, kiralıklar dışında mukavelesi sona iki oyuncudan Tanju Kayhan ile önümüzdeki hafta masaya oturacak. Sağ ve sol bekte oynayabilen 28 yaşındaki futbolcunun tecrübesine güvenen yönetimin, Tanju’yu kadroda tutmak istediği, deneyimli oyuncunun da Göztepe’de kalmaya sıcak baktığı bildirildi. Kiralık futbolculardan Burak, Soner ve Gençer takımdan ayrılırken, sözleşmesi biten Emre Aygün’ün arkadaşlarıyla vedalaştığı ifade edildi. 

UMUT SEFERBERLİĞİ

Göztepe’nin sezon başında Osmanlıspor’dan 2 seneliğine kiraladığı golcü Umut Nayir’in ayrılık sinyali vermesi camiayı harekete geçirdi. Taraftarlar, Ankara Hukuk Fakültesi’nde eğitim gören Umut’un okulu için Başkent’e dönebileceğini açıklamasının ardından oyuncusu sosyal medyadan mesaj yağmuruna tuttu. Başkan Mehmet Sepil’in de genç futbolcunun kalmasını istediği bildirildi. Ancak Umut, sözleşmesindeki madde gereğince kulübü Osmanlıspor istediği takdirde Ankara’ya dönecek. (DHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.