TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe’de kombine bilmecesi

Göztepe’nin yeni sezondaki kombine bilet fiyatları dedikoduları taraftarlar üzdü. 600 ve bin 250 lira olması beklenen fiyatlar, şimdiden tartışma konusu oldu

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 07:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe’de kombine bilmecesi

EMİRCAN IŞILDAK

Birbiri ardına yaptığı transferlerle adından söz ettiren Göztepe’de yeni sezon öncesi kombine fiyatlarını daha açıklanmadan tartışma konusu oldu. Takımlarını her zaman olduğu gibi Süper Lig’de de takip etmek isteyen sarı kırmızılı taraftarlar, 600 ve bin 250 lira dedikodularına tepki gösterdi. Önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanması beklenen rakamların makul fiyatlar olması gerektiğini belirten Göztepe taraftarları sosyal medyadan bu konudaki görüşlerini dile getirdi.

TARAFTAR TEPKİLİ

Sarı kırmızılı tribünlerin etkili gruplarından olan ve aynı zamanda medya anlamında da Göztepeli taraftarların deyim yerindeyse eli ayağı olan GözGöz TV, kombine bilet fiyatlarıyla ilgili sosyal medya hesaplarından görüşlerini dile getirdi. Grubun yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Göztepe kamuoyunda resmi olarak açıklanmasa da kombine fiyatları Maraton: 600 TL Numaralı bin 250 TL VİP: 2 bin 250 TL olarak açıklanacağı konuşuluyor. Belki gerçek, belki nabız ölçmek için ortaya atılmış fiyatlar olsa da nerden baksanız Göztepe taraftar profili için çok yüksek olduğu ortada. 15 iç saha maçı için Maraton tribünü 40 TL’ye numaralı tribün 83 TL’ye gelmekte. Kaldı ki Göztepe’de kombine kültürü oturmamışken, geçen sene kombine alan taraftarlar zarar etmişken bu fiyatlar kötü günde cefa çekmiş insanlara cezadır. Bu kombine fiyatları amaç kulübe gelir getirmek midir? Yoksa Göztepe Tribününü dizayn etmek midir? Bunu sorgulamak gerekir. Geçen sezon yapılmak istenen ama çeşitli sebeplerle yürürlüğe giremeyen bu proje bu sezon uygulanmak isteniyor. Evet, bazen sevgimiz kulübümüze ceza olarak geri dönebiliyor ama bunu düzeltmek bilet fiyatları ile elit taraftar yaratmak ile olmaz. Otokontrol ile iyi niyetle, eğitimle sağlanabilir. Konyaspor’un 100 TL’den, Bursaspor’un 150 TL’den, Kayserispor’un 80 TL’den, Antalyaspor’un 100 TL’den, Trabzonspor’un 400 TL’den başlayan fiyatlarla kombine sattığı Süper Ligde bizim satış fiyatlarımızın mantıklı bir açıklaması olamaz. Özetle söylemek gerekirse bu fiyatlar yıllardır Göztepe’nin cefasını çekenlere ceza, dün Göztepeli olup yarın ilk olumsuzlukta İstanbul’u izleyeceklere ödül olur.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.