TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe’de tesis heyecanı!

Göztepe Spor Kulübü, Torbalı’da 103 dönümlük alana yapılacak olan ve 8 futbol sahasının olacağı “Spor Akademisi Tesisleri”nin lansmanını yarın Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapacak

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2017 08:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe’de tesis heyecanı!

ALİ TAYDAŞ

Daha önce 3 Kasım’da yapılması planlanan ancak Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil’in annesi Aliye Sepil’in ani vefatı üzerine ertelenen “Spor Akademisi Tesisleri” tanıtım toplantısı yarın yapılacak. Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacağı olan toplantıya, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ile Göztepe Spor Kulübü yöneticileri, futbolcuları, teknik heyeti ve taraftar gruplarının katılacak. Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, geçtiğimiz Ekim ayında İzmir’de ilki gerçekleştirilen Ege Ekonomik Forumu’nda “Ege Bölgesi ve Spor Ekonomisi” başlıklı oturumda Torbalı’da yapılacak olan Spor Akademisi Tesisleri ile ilgili bilgiler vermişti. Torbalı Belediyesi tarafından 103 dönümlük bir arsa tahsis edildiğini ve içinde 8 tane saha olan futbol akademisi kurmak üzere olduklarını belirten Papatya, en kısa zamanda lansmanı gerçekleştireceklerini söylemişti.

GÖZTEPE’YE TEŞEKKÜR

Kentin bir spor kenti olması için çalıştıklarını söyleyen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Göztepe gibi köklü bir kulübün tesis yapımı için Torbalı’yı seçmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Görmez, “Torbalı’mızın bir spor kenti olması yolunda önemli bir adım attık. Göztepe gibi köklü bir kulübün tesis yapımı için ilçemizi seçmesi bizleri çok mutlu etti. İlçemize inşa edilecek olan spor tesisi hem Torbalı’mızın tanıtımını sağlayacak hem de kurulacağı bölgenin kalkınmasına özel, anlamlı bir değer katacak. İzmir’i temsil eden bütün spor kulüplerine kapımız açık. Burası spor yatırımları içinde oldukça uygun” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.