TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe'de transfer harekatı sürüyor

İsviçre'nin FC Will takımından orta saha oyuncusu Murat Akın'ı alarak ara transfere hızlı başlayan TFF 1'inci Lig lideri Göztepe'de sol bek adayları çoğalıyor

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2017 09:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe'de transfer harekatı sürüyor

Medipol Başakşehirli Alparslan Erdem'i listesine ekleyen Göztepe'nin şimdi de Adanasporlu Canberk Dilaver'e kanca attığı öğrenildi. Bu sezon Eskişehir'de bekleneni veremeyen Bilal Aziz'den vazgeçtiği belirtilen sarı kırmızılıların, Alparslan ve Canberk ikilisinden birini transfer etmek istediği kaydedildi. Teknik direktör Okan Buruk'un genç olması yüzünden Canberk'e daha sıcak baktığı ifade edildi.

Samsunspor altyapısından yetişen Canberk 2012'de bu kulüpte profesyonelliğe adım attı. Ardından Orduspor, Manisaspor ve 1461 Trabzon'da top koşturan oyuncu, 2 kez U20 Milli Takımı'na davet edildi. 2 yıldır Adanaspor'da forma giyen 23 yaşındaki Canberk, geçen sezon 24 lig maçında görev yapıp, turuncu beyazlılarla Süper Lig'e çıkma mutluluğunu yaşadı. Bu sezon da kariyerine Adanaspor'da devam eden genç futbolcu ilk yarıda 4 lig, 1 kupa maçında oynadı.  Öte yandan dün Antalya Titanic Deluxe Belek Hotel'de kampa giren Göztepe, 8 Ocak'ta Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak. (DHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.