TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe'nin silahı forveti

Ligin en skorer 3 takımında biri olan Göztepe, bu sezon forvetiyle göz dolduruyor

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 08:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe'nin silahı forveti

Kadrosunda geçen sezon Vleminckx, Maah, Besara, Mirkan, Cleyton, Diarra ve Serdar gibi son derece gibi etkili hücum oyuncularını barındırmasına rağmen gol bölgelerinde büyük sorunlar yaşayan 1'inci Ligi takımı Göztepe, bu sezon forvetiyle bambaşka bir görüntü ortaya koyuyor.

Ligde 15 golü bulunan Boluspor'dan sonra, 14'er gol kaydeden Yeni Malatyaspor ve Sivasspor'la birlikte ligin en skorer 3 takımından biri olan Göztepe, maç başına 1.75 ortalamayla rakip savunmaların kabusu haline geldi. Son olarak Eskişehirspor ağlarını 2 kez sarsıp gol sayısı 5'e yükselten Jahovic, skor yükünü omuzlayan isim oldu. Makedon yıldız 2 de asist yaparak gerçek bir takım oyuncusu olduğunu gösterdi.

3 GOL 3 ASİST

Teknik direktör Okan Buruk'un hem sağ hem de sol kanatta görev verdiği Halil, 3 gol 3 asistlik performansı ile yıldızlaşırken, Umut 2, Gökhan da 1 kez tribünleri ayağa kaldırdı. Göztepe'nin diğer kanat oyuncuları Tayfur ve Emre Aygün 2'şer, takıma yeni yeni girmeye başlayan Leroy George ise 1 asist yaparak beklentileri karşıladı.

LİGTE SİFTAH YOK

Sarı kırmızılı ekibin diğer golcüleri Kone ve Burak ligde henüz siftah yapamamalarına rağmen hünerlerini Ziraat Türkiye Kupası'nda sergiledi. Kone ve Burak Göztepe'nin 5-0 galip geldiği Kütahyaspor karşılaşmasında 2'şer gol atarak takımlarını 3'üncü tura taşıdı. İzmir ekibinin ligdeki diğer gollerini orta sahada görev yapan Segbefia ile stoperler Schwechlen ve Lokman attı. (DHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.