TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe’de ilk imza

Teknik Direktör Bayram Bektaş’ın göreve gelmesiyle transfer çalışmalarına hız veren Göztepe, geçtiğimiz günlerde 5 futbolcuyla yolları ayırmasının ardından dış transferde ise ilk imzayı attırdı. Sarı kırmızılılar Alpaslan Öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 12:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe’de ilk imza

KENAN YEŞİL

Spor Toto Süper Lig’i 49 puanla 6’ncı sırada bitiren ve 14 yıl sonra yükseldiği Süper Lig’de Avrupa kupalarını katılma şansını son haftalarda kaybeden Göztepe, yeni sezon için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Tamer Tuna ile yolları ayırıp, teknik direktör koltuğuna Bayram Bektaş’ın oturmasıyla birlikte iç ve dış transfer çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde 5 futbolcuyla yollarını ayırdı. Kaptanlar Selçuk Şahin ve Sabri Sarıoğlu, kaleci Günay Güvenç, stoper Leo Schwechlen ve sağbek Tanju Kayhan ile helalleşen Göztepe, dış transferde ilk imzayı 1’inci Lig ekiplerinden Elazığspor’dan ayrılan orta saha oyuncusu Alpaslan Öztürk’e attırdı.

3 YILLIK İMZA

Yeni sezonda iyi bir kadro kurma peşinde olan Göztepe, son olarak Elazığspor’da forma giyen 1993 doğumlu orta saha oyuncusu Alpaslan Öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Belçika’nın Anvers şehrinde doğan Alpaslan Öztürk futbola Berchem Sport altyapısında başladıktan sonra 2009 yılında Birmingham City altyapısına transfer oldu. Profesyonel futbol kariyerine İngiltere’de başlayan Alpaslan Öztürk, ardından Belçika’nın Beerschot ve Standart Liege takımlarında forma giydi. 2013-2014 sezonu devre arasında Kasımpaşa ile anlaşarak Türkiye kariyerine başlayan 24 yaşındaki oyuncu ülkemizde Kasımpaşa’nın yanı sıra Eskişehirspor ve son olarak Elazığspor takımlarının formalarını giydi.

GÖZTEPE 93. YILINI KUTLAMAYA HAZIRLANIYOR

Göztepe, her yıl olduğu gibi bu yıl da kuruluş yılını görkemli ses ve ışık gösterisiyle kutlamaya hazırlanıyor. Her yıl üstüne koyarak büyüyen bu kutlamalar İzmirliler için önemli bir etkinlik haline geldi. Geleneksel hale gelen kutlamalar Güzelyalı sahilinde saat 19.25’de başlayacak. Büyük bir coşkuyla kutlanan 14 Haziran etkinliklerinde sahil boyunca canlı Dj performansı ve ışık şovları geceyi renklendirecek. Susuzdede’ye kurulacak dijital saat ile geri sayım yapılacak ve saatler tam 22:00’yi gösterdiği anda tüm meşaleler ve havai fişekler İzmir körfezini aydınlatacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.