TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe’den ‘Çukur’lu tanıtım

Göztepe Spor Kulübü 2018-2019 sezonu formalarını çok değişik bir tarzda tanıttı. Bu yılın fenomen dizisi olan Çukur’un oyuncuları ile yeni sezon formalarını tanıtan bir klip hazırlayan Göztepe, sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2018 12:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe’den ‘Çukur’lu tanıtım

KENAN YEŞİL

Göztepe Spor Kulübü 2018-19 sezonunda giyecek oldukları formayı uzun süre konuşulacak hatta unutulmayacak bir klip ile tanıttı. Bu yıla damgasını vuran fenomen dizi Çukur’un oyuncuları ile dizi setinde bir araya gelen Göztepeli futbolcular, Halil Akbunar, Kadu ve Andre Poko sokakta futbol maçı yaptı. Fanatik Göztepeliliği ile bilinen ve dizide Aliço karakterine can veren Rıza Kocaoğlu’nun da yer aldığı tanıtım klipinde, dizide Vartolu Sadettin karakteriyle gönülleri fetheden Erkan Kolçak Köstendil de yer aldı. Kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan video olan tanıtım klipinde, “Göztepe evimiz Sepil babamız” yazısı da dikkat çekti.

SOSYAL MEDYA ONLARI KONUŞTU

Göztepe Spor Kulübü, sosyal medya hesapları üzerinden, “Biz Yakarsak Söndüremezler” başlığı ve #GöztepeEvimiz hashtagi ile paylaştığı tanıtım filmi kısa sürede gündeme oturdu. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan klip, yüz binlerce beğeni alırken binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Çukur dizisinin oyuncularının da yer aldığı tanıtım klipi sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

GÖZTEPE EVİMİZ SEPİL BABAMIZ

Göztepe taraftarı ise tanıtım filmine hayran kaldı. Tanıtım filminin sosyal medyada paylaşılması ile gönderinin altına adeta yorum yağdı. Büyük bir vizyon olduğu yorumları yapılırken, Göztepe evimiz Sepil Babamız yorumları da dikkat çekti. Göztepe taraftarı tanıtım klipine olan beğenisi, ‘Çok Güzelsin Göztepe!’, ‘Müthiş tanıtım olmuş hayranlık duydum izlerken emeğinize sağlık’, ‘Formalarda güzel, klip de güzel’, ‘Tanıtım dediğin böyle olur. Göztepe evimiz Sepil babamız’, ‘Buram buram vizyon kokuyor.. bravo’, ‘Allahım sana geliyorummmmmmmmm’, ‘ulan beee böyle kulübe can kurban’ sözleriyle dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.