TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe’nin ‘Ba’bası

Göztepe’nin devre arası transfer döneminde Çin’in Shanghai Shenhua takımından transfer ettiği Senegalli golcü Demba Ba, transfer olduğu günden bu yana sarı kırmızılıların evinde oynadığı tüm maçlarda gol atma başarısı gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 07:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe’nin ‘Ba’bası

KENAN YEŞİL

Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor engelini Demba Ba’nın golleriyle aşan Göztepe, Senegalli golcünün performansı yüzleri güldürüyor. Devre arası transfer döneminde Jahovic’in Atiker Konyaspor’a transfer olmasıyla forvet hattına takviye yapmak durumunda kalan sarı kırmızılılar tercihini Demba Ba’dan yana kullandı. Sakatlığı ve uzun süredir futbol oynamamasından dolayı Demba Ba’da birçok soru işareti oluşmasına rağmen Senegalli golcü gösterdiği performansla tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

EVDE BOŞU YOK

Göztepe’nin devre arasında Çin’in Shanghai Shenhua takımından transfer ettiği yıldız golcü Demba Ba, geldiği günden bu yana sarı kırmızılıların evinde oynadığı maçlarda gol atmayı başardı. Göztepe forması ile ilk kez ilk on birde sahaya çıktığı maçta Osmanlıspor fileleri havalandıran golcü futbolcu, Demir Grup Sivaspor karşılaşmasında ise attığı şık gol ile galibiyetin mimarı olmuştu. 25’inci haftada Antalyaspor karşısında da boş geçmeyen Demba Ba kalitesini bir kez daha gösterdi. Rakip kaleye iki gol birden bırakan Demba Ba, galibiyetin mimarı olurken, bu sezon ligdeki gol sayısını 4’e yükseltti. Demba Ba, Göztepe’nin evinde oynadığı tüm maçlarda boş geçmezken, deplasmanda oynadıkları karşılaşmalarda henüz gol çıkartamadı. Ligin 26’ncı haftasında Aytemiz Alanyaspor’a konu olacak olan sarı kırmızılılarda Demba Ba, bu şanssızlığı sona erdirmek istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.