TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe’yi dünya takip edecek

Göztepe, Avrupa’nın önde gelen takımları tarafından kurulan ve futbolseverlere futbolun perde arkasını da sunan dijital futbol platformu Dugout’a katılan beşinci Türk kulübü oldu

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe’yi dünya takip edecek

KENAN YEŞİL

Spor Toto Süper Lig’in flaş takımı Göztepe, Avrupa’nın önde gelen takımları tarafından kurulan ve futbolseverlere futbolun perde arkasını da sunan dijital futbol platformu Dugout’a Galatasaray, Gençlerbirliği, Bursaspor ve Beşiktaş’tan sonra katılan beşinci Türk kulübü oldu. Aralık 2016’da yayına başlayan ve dünyanın büyük kulüplerinin yeni bir iş girişimi olarak ortaya çıkan Dugout’ta şimdiye kadar 70 kulüp, 2 ulusal futbol federasyonu ve 1 lig yer alıyor. Göztepe, yapmış olduğu bu anlaşma ile AC Milan, Arsenal FC, Atletico Madrid, Chelsea FC, FC Barcelona, Bayern Münih, FC Porto, Juventus, Liverpool FC, Manchester City FC, Paris Saint-Germain, Real Madrid CF gibi dünya devleriyle aynı platformda yer alacak.

YILDIZ FUTBOLCULAR BU PLATFORMDA

Dugout’ta, bu kulüplere ek olarak, Pele, Gareth Bale, Patrice Evra, Javier Mascherano, Edison Cavani, Dele Alli ve daha birçok oyuncuyla birlikte, 100’ün üzerinde tanınmış futbolcu da yer alıyor. Her kulübün ve futbolcunun içerik yükleyebileceği ve hayranlarıyla iletişim kurabileceği kendine özel bir Dugout profili bulunuyor. Dugout kullanıcıları, takip ettiği kulüp ve futbolcularla ilgili tamamen kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşayabiliyor.

GÖZTEPE ULUSLARARASI ALANDA

Göztepe’nin Dugout platformuna katılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, “Göztepe Spor Kulübü olarak Türkiye’de dijital platformu en iyi kullanan kulüpler arasında olduğumuzu artık herkes konuşuyor. Paylaşımlarımız defalarca Türkiye gündemine girdi. Yaptığımız kaliteli işlerin Dugout gibi uluslararası bir platformda yer alacak olması bizim için sevindirici. Bu sayede içeriklerimizi dünyadaki tüm futbolseverlere ulaştırma şansı bulacağız. Türkiye’de ilgiyle takip edilen kulübümüz artık tüm dünya üzerinde takip edilebilecek” dedi.

“HEYECANLIYIZ”

 Dugout Yönetim Kurulu Başkanı Elliot Richardson yapmış olduğu değerlendirmede ise şunları söyledi: “Dugout, birinci yıl dönümünü kutlarken, efsanevi Türk kulübü Göztepe ile yapmış olduğumuz anlaşmayı duyurmaktan dolayı heyecanlıyız. Göztepe 14 yıl aradan sonra bu sene Türkiye Süper Ligine çıkarken, Dugout platformuna dahil olan Göztepe ile ilgili haberleri tüm dünyadaki fanlarına duyurmak için sabırsızlanıyoruz.”

Sporseverlere özel kulüp videoları, oyuncuların yaşam tarzı ve kişisel güncellemeleri, oyuncuların top becerileri ve yetenekleri de dahil olmak üzere başka hiçbir yerde görülemeyen orijinal içerikler ulaştırmak isteyen Dugout’a www.dugout.com adresinden veya mobil uygulamaları sayesinde ulaşabilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.