TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haftaya Genel Bakış

İzmir takımları bir haftayı daha geride bıraktı. İzmir’in Süper Ligteki tek temsilcisi Göztepe E. Yeni Malatyaspor deplasmanından da üç puanla döndü

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 08:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Haftaya Genel Bakış

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Futbolda İzmir’i temsil eden ekiplerimiz haftanın genelinde iyi bir performans sergiledi. İzmir açısından haftanın en önemli maçında Göztepe, Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanından üç puan çıkardı. Deplasmandaki iyi grafiğini sürdüren Göztepe deplasmanda beşinci galibiyetini elde etti. Göztepe ilkyarının bitmesine 2 hafta kala ligi iyi bir yerde bitireceğinin sinyalini verdi.

ALTINORDU NEFES ALDI

Altınordu, dış sahada sergilediği iyi performansı sürdürdü. GM Manisaspor deplasmanda mağlup eden Şeytanlar ligdeki kötü gidişata dur dedi. 7 maç aradan sonra sahadan üç puanla ayrılan Şeytanlar, rahat bir nefes aldı. Maç sonrasındaki büyük sevinç bu maçın kendileri açısından ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi. Dış şahadaki performansını iç sahaya da yansıtması gereken Şeytanlar haftaya evinde Adana Demirspor ile karşılaşacak. Şeytanların bu maçtan da üç puan çıkartıp evdeki kötü gidişe de dur demesi gerekiyor.

MENEMEN DOLU DİZGİN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider Menemen Belediyespor evinde Ankara temsilcisi Etimesgurt Belediyespor’u 3-0 yenerek başkente eli boş gönderdi. Maçta çok iyi mücadele eden Menemen Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’a puan fırsatı vermedi. Üst üste dördüncü galibiyetini elde eden Menemen’de işler iyi gidiyor. Zirvedeki yerini bu hafta da koruyan Menemen şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağını gösterdi.

KAF-KAF BİR BİR TOPLUYOR

Geçen hafta evinde Konya Anadolu Selçukspor ile golsüz berabere kalan Karşıyaka, bu hafta Fethiyespor deplasmanından da beraberlikle ayrıldı. Sahadan 1 puanla ayrılan Kaf Kaf düşme hattından bu hafta da kurtulamadı. Haftaya evinde SBS İnşaat Kırklarelispor ile karşılaşacak olan Kaf Kaf’ın iç sahada mutlaka üç puan çıkarması gerekiyor. Düşme hattına yer alan Yeşil Kırmızılılar için bir puan yetmiyor mutlaka üç puan alması gerekiyor.

ALTAY’DA AŞI TUTMADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta üç hafta önce lider olan Altay’a liderlik yaramadı. İki haftadır berabere kalarak 4 puan kaybeden Altay bu hafta da evinde Pendikspor’a mağlup oldu. Hafta içinde teknik direktör değişikliğine giderek Cüneyt Biçer’in yerine İsmet Taşdemir’i teknik direktörlüğe getiren Altay’da hoca değişikliğinin etkileri takıma yansımadı. Liderle arasındaki puan farkını 7’ye çıkartan Altay zirveden uzaklaşmaya başladı. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan siyah beyazlılardaki düşüş bu hafta da devam etti. Haftaya lider Gümüşhanespor ile hayati bir maça çıkacak olan Altay, deplasmanda mutlaka 3 puan çıkarmak zorunda yoksa liderle arasındaki puan farkı 10’a çıkacak.

BUCA’NIN YÜZÜ GÜLDÜ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 4 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Bucaspor, evinde Kastamonuspor 1966’yı 3-1 yendi. Bucaspor’da Menemen yenilgisinin ardından istifa eden teknik direktör Mehmet Bulut’un yerine göreve getirilen Aytekin Sümbül, ilk maçında kadroda değişiklikler yaptı. Yapılan bu değişiklikler oyuna yansıdı ve Buca sahadan galibiyetle ayrıldı. Deplasmanda haftaya Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Fırtına’da amaç deplasmanda da puan çıkartmak olacak.

BERGAMA MAĞLUP TİRE BERABERE

İzmir’i TFF 3. Lig 1. Grupta İzmir’i temsil eden Bergama Belediyespor, haftayı deplasmandaki Yomraspor mağlubiyeti ile kapattı. Bergama Belediyespor, tehlike hattının üstünden kurtulamayan Bergama Belediyespor, haftaya evinde Kemerspor 2003 ile karşı karşıya gelecek. 3. Lig 2. Grupta ise Tire 1922 Spor ise haftayı Yeşil Bursa AŞ beraberliği ile kapattı. Zirve için kıyasıya mücadelenin yaşandığı grupta takımlar çok az bir puan farkıyla sıralanıyor. Tire 1922 Spor liderin sadece 4 puan gerisinde yer alıyor. Tire 1922 Spor bu gruptan kopmazsa ligin ikinci yarısında şampiyonluk yarışının adayı olabilir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.