TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haftaya Genel Bakış

Futbolda son haftalara girilirken, takımların heyecanı da tavan yaptı. Haftaya Altay ve Menemen Belediyespor şampiyonluk kovalarken, Altınordu ve Tire 1922 Spor Play-Off’u zorlayacak. Bergama Belediyespor ve Bucaspor ise küme düşmemek için ter dökecek

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Haftaya Genel Bakış

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

İzmir’in futbolunun temsilcileri bir haftayı daha geride bıraktı. Süper Lig’deki temsilcimiz Göztepe evinde ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor’u çok rahat geçti. Avrupa Kupalarına katılmak için son ana kadar mücadelesini sürdürecek olan Göz-Göz’ün az da olsa şansı sürüyor.

ALTAY GÜN SAYIYOR

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Altay deplasmanda Pendikspor’ı 1-3 ile geçti. Ligde şampiyonluk yolunda çok kritik bir virajı daha geride bırakan Altay, haftaya evinde lider Gümüşhanespor’u ağırlayacak. Haftaya evinde Altay lideri yenerse Spor Toto 1. Lig’e doğrudan yükselecek. Aksi bir durumda ise Altay Play-Off’tan Spor Toto 1. Lig’e çıkmanın yollarını arayacak. Altay’da tüm camia Spor Toto 1. Lig’e doğrudan çıkmak için gün sayıyor. Gümüşhanespor maçı için çok sayıda Altay taraftarının ve İzmirli futbolseverlerin tribünde olması bekleniyor.

MENEMEN’İN İŞİ MUCİLERE KALDI

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 32’inci hafta karşılaşmasında Menemen Belediyespor, deplasmanda kıran kırana geçen maçta Etimesgut Belediyespor ile 4-4 berabere kaldı. Son hafta evinde Eyüpspor ile karşılaşacak olan Menemen’i işi oldukça zor çünkü lider Hatayspor Play-Off’ları garantileyen ve hiçbir iddiası olmayan Afjet Afyonspor ile karşılaşacak. Afjet Afyonspor’un Hatayspor’u yenmesi halinde bile Spor Toto 1. Lig’e Menemen Belediyespor çıkacak. Bu yüzden Afjet Afyonspor kendi kaderi olmasa bile Menemen’in kaderini belirleyebilir.

BUCA’NIN İŞİ ZOR

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta zor günler geçiren Bucaspor, ise son haftaya düşme potasında girdi. Kastamonuspor 1966 deplasmanında 2-2 berabere kalarak İzmir’e dönen Fırtına ligin son haftasında Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak. Ligde kalmak adına son hafta rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek olan Fırtına’nın işi zor görünüyor. Karşıyaka’dan sonra Bucaspor’da rakiplerinin puan kaybetmemesi ve kendi evinde Etimesgut’u mağlup edememesi halinde Spor Toto 3. Lig’in yolunu tutabilir.

ŞEYTANLAR, PLAY-OFF KOVALAYACAK

Spor Toto 1’inci Lig’de 33’nci haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Adana Demirspor’a mağlup olan Altınordu, Play-Off umudunu da zora soktu. Ligin son haftasında evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan Şeytanlar, o maçı aldığı takdirde Play-Off’un son biletini cebine koyacak.

KAF-KAF’IN GENÇLERİ MAĞLUP

TFF 2.Lig Beyaz Grup 33’üncü hafta mücadelesinde Karşıyaka evinde Fethiyespor’a 0-4 mağlup oldu. Ligde düşmesi kesinleşen Kaf-Kaf prestij mücadelesinde Konya Anadolu Selçukspor maçında olduğu gibi sahaya gençlerden kurulu bir kadro ile çıktı.

TİRE PLAY-OFF’TA GİBİ, BERGAMA TEMKİNLİ

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’un 32’inci haftasında Bergama Belediyespor, Yomraspor ile evinde karşılaştı. Maç berabere biterken Bergama son haftaya da korkulu rüyalar görerek girecek. Haftaya Kemerspor 2003 ile karşılaşacak olan Bergama’nın sahadan mutlak bir puanla ayrılması gerekiyor. Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci Grup’ta Tire 1922 Spor deplasmanda Yeşil Bursa A.Ş.’yi 0-3 ile geçti. Deplasmandan harika bir sonuç ile dönen Tire 1922 ligde son hafta evinde Anadolu Bağcılar Spor Kulübü’nü yenmesi halinde rakiplerinin sonucuna bakmadan Play-Off’taki yerini alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.