TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakkari'deki şehit ateşi İzmir'i yaktı

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde, bölücü terör örgütü PKK üyeleriyle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in evinde yas var

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 07:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hakkari'deki şehit ateşi İzmir'i yaktı

Hakkari’nin Çukurca İlçesi Hisar Dağı’nda, eli kanlı PKK mensuplarıyla sabaha karşı girilen çatışmada, Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik şehit düştü.

Çevik’in şehit haberi ise Aliağa İlçesi’ndeki ailesini yasa boğdu. Şehit ailesine acı haber, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Volkan Gürler ve Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan tarafından verildi. Şehidin aile fertleri haberin ardından sinir krizleri geçirdi.

6 KARDEŞLERDİ

Öte yandan aile, şehit haberini alır almaz evlerini Türk bayraklarıyla donattı. Haberin duyulmasının ardından mahalle sakinleri de şehit evine akın ederek aileye taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik’in 6 kardeş olduğu ve bekar olduğu kaydedildi. Şehidin bir kardeşinin ise Gölcük’te vatani görevini yaptığı öğrenildi.

BAŞBAKANDAN ‘BAŞSAĞLIĞI' TELEFONU

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde terör örgütü PKK'lılarla girilen çatışmada şehit düşen Yüzbaşı 33 yaşındaki Ozan Özgür Çevik'in ailesine Başbakan Binali Yıldırım başsağlığı diledi. AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut'un aracılık etmesiyle Başbakan Yıldırım ile şehidin babası Çevik telefonda konuştu. Baba Recep Çevik'in bitkin olduğu görüldü. Bu arada şehidin annesi Gülperi Çevik'in ise “Kuzum acılı haberini aldım kuzum” diye ağıt yaktı. (DHA/İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.