TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayal kırıklığı

Bucaspor, önceki gün evinde karşılaştığı Sarıyer’e 3-1 yenilerek hayal kırıklığı yaşattı. Düşme potasının bir puan üstünde bulunan sarı lacivertliler kalan haftalarda hata yapmak istemiyor

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 07:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hayal kırıklığı

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İzmir temsilcisi Bucaspor, kendi evinde ağırladığı Sarıyer’e 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 3-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin golü 11. dakikada Onur Alkan’dan gelirken, konuk ekibin gollerini ise 33. dakikada Yaser Yıldız, 38. dakikada Alim Parlak ve 90+3 te penaltıdan Emre Uzun kaydetti. Aldığı bu sonuçla 20 puanda kalarak haftayı kapatan İzmir Temsilcisi, düşme hattının sadece 1 puan ilerinde bulunuyor. Önümüzdeki hafta ligin güçlü ekibi Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Bucaspor’un en az 1 puanla dönmeyi hedeflediği öğrenildi.

ÖZVERİ YOK

Öte yandan maç sonunda sosyal medyadan takımlarına tepki gösteren taraftarlar, ligden düşmemek için futbolcuların gerekli özveriyi vermediğini ileri sürdü. Her maç cebindeki son parpayla takımlarını desteklemeye geldiklerini belirten taraftarlar, oyuncuların ise kendi çektikleri sıkıntıları bilmediğini ve yeterince mücadele etmediğini öne sürerek oyuncuları eleştiren paylaşımlarda bulundu. Teknik direktör Aytekin Sümbül’ün de bu durumdan rahatsız olduğu yönünde haberler gelirken, bu yıl ligden düşmemek adına takımdaki birlik ve beraberlik havasının tekrar oluşturulması için çalışmalar başlatacağı ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.