TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayırsever iş adamına saygısızlık!

Bornova’da hayırsever iş adamı Suphi Koyuncuoğlu’nun isminin bir durağa verilirken “Suphi Koyuncu” olarak kısaltılarak verilmesi tepkilere neden oldu

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2017 07:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hayırsever iş adamına saygısızlık!

ÖZEL HABER-TANER UYANIKER

Bornova’da yaptırdığı okullarla tanınan iş adamı Suphi Koyuncuoğlu’nun adını taşıdığı okulun yakın bir ESHOT durağına soyadının kısaltılarak verilmesi tepkileri de beraberinde getirdi. Bornova’da Suphi Koyuncuoğlu’nun soyadı kısaltılarak durağa “Suphi Koyuncu” durağı adı konuldu.

Hayırsever kimliğiyle herkesin takdirini kazanan bir iş adamının durağa soyadının kısaltılarak konulmasını gören vatandaşlar ise şaşkına döndü. Çoşkun Karlı adlı bir vatandaş bunun Suphi Koyuncuoğlu’na yapılan bir saygısızlık olarak niteleyerek, “Bornova’da yaşayanlar Suphi Koyuncuoğlu’nu iyi bilir. Koyuncuoğlu, hayırseverliğiyle tanınan önemli bir kişidir. Gönül isterdi ki durağa soyadını kısaltarak koyanlarda daha dikkatli olsun! Bir hata yapılmış ve bu hatadan hızlı bir şekilde dönülmelidir” dedi.

ESEFLE KINIYORUM

Mehmet Soydaş adlı bir Bornovalı ise, “Suphi Koyuncuoğlu yaptığı hayırseverliklerle tanınan ve yaptırdığı okullarda binlerce gencin okumasını sağlayan bir iş adamıdır. Böyle bir şahsiyetin soyadını kısaltarak durağa konulmasını esefle kınıyorum”  diye konuştu.

BAŞKAN ATİLA DA OKULUNDAN MEZUN

Suphi Koyuncuoğlu okullarının mezunları arasında Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tiyatro sanatçısı ve oyuncu Umut Oğuz gibi tanınmış kişiler de yer alıyor. Bornova’nın en eski okullarından biri olan Suphi Koyuncuoğlu Lisesi (SKL) mezunları okul bahçesinde düzenlenen geleneksel ‘Gazoz Gevrek Günü’nde Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila konuşma yapmış ve, “İzmirli olmak, Bornovalı olmak ve Suphi Koyuncuoğlu Lisesi mezunu olmak bir ayrıcalıktır. Bizler sizler için ve kentimizi daha iyi yönetmek için çalışıyoruz. Hep birlikte daha iyi günlerde buluşmak ümidiyle” demişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.