TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayvanlara şefkat eli

Dikili Belediyesi, sıcak havaların sokak hayvanları üzerinde yarattığı olumsuzlukları en aza indirmek amacıyla kentin çeşitli noktalarına yerleştirdiği su kaplarının periyodik olarak kontrollerini gerçekleştirerek, hayvanların susuz kalmalarının önüne geçiyor

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2017 07:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hayvanlara şefkat eli

Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde 30 ayrı noktada gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde sahipsiz sokak hayvanlarının yaşam şartları daha da iyileştiriliyor.

HASSASİYETLE ÇALIŞIYOR

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyrettiği Dikili’de su ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının imdadına Dikili Belediyesi yetişti. Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden Ziraat Teknikeri Erhan Özkan’la birlikte Dikili Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Serpil Dereli’nin de bizzat yerinde takip ettiği çalışmalar kapsamında belediye ekipleri, kent merkezinde bulunan mevcut beslenme odakları, kedi evleri ile otomatik su kaplarının bakımları yaparak, otomatik su kaplarının sayısı arttırdı.

İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür Vekili Adnan Özdemir, sokak hayvanlarının sıcak havalarda suya ve gıdaya daha kolay ulaşması için gerçekleştirdikleri çalışmalarda büyük özen ortaya koyduklarını ifade ederek, özellikle beslenme odakları, kedi evleri ile otomatik su kaplarının kesintisiz hizmet vermesi için bu alanların bakımı konusunda başarılı bir hizmet devamlılığı sürdürdüklerini söyledi. 

Kent genelinde devam eden periyodik çalışmalar ve yeni oluşturulan noktalar sayesinde sokak hayvanların sıcak havalarda susuz kalmasının önüne geçildiğini aktaran Özdemir, “Belediye Başkanımız Mustafa Tosun destek ve talimatlarıyla can dostlarımızın daha iyi bir yaşam sürmesi için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Çok sıcak geçen bir yaz sezonunda ortaya koyduğumuz hassasiyet ve hizmet dolayısıyla sokakta yaşayan can dostlarımız beslenme odaklarını, su kaplarını her daim temiz ve kullanımda tuttuk. Müdürlük olarak devam eden süreçte de imkânlarımızı sonuna kadar seferber ediyoruz. Sağ olsunlar, Dikili Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği de desteklerini esirgemiyor. Ortaya konulan bu işbirliği sayesinde çalışmalarımızı yaz aylarında olduğu gibi yılın her döneminde de kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.