TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hizmet için adayım

İzmir 1. Bölge AK Parti milletvekili aday adayı Cemalettin Baştaş, Karabağlar AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Baştaş buradaki konuşmasında İzmir’e hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 07:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hizmet için adayım

KENAN YEŞİL

Geçtiğimiz günlerde İzmir 1. Bölge AK Parti milletvekili aday adaylığını açıklayan Cemalettin Baştaş, Karabağlar Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Karabağlar AK Parti İlçe Başkan Vekili İrfan Doğruca ile bir araya gelen Baştaş, teşkilat ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette Doğruca’nın yanı sıra Karabağlar AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Muhittin Kanat, Karabağlar Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Efe, Karabağlar Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, Karabağlar AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Bedir, Genel Sekreter Hüseyin Ahmetoğlu katıldı.

İZMİR’DEN ALDIKLARIMIZI GERİ VERME ZAMANI

Ziyarette konuşan Cemalettin Baştaş, İzmir’e hizmet etmek için aday adayı olduğunu vurgulayarak “Hem destek hem tanışmak için geldik. Aynı yolun yolcusuyuz, aynı gemideyiz. Esnaflıktan gelme biriyim, ticaretle uğraşıyorum. Otelcilik, servis işletmeciliği, ticari taksi işletmeciliği gibi çeşitli alanlarda faaliyetlerimiz var. Tırnaklarımızla kazıyarak bir yerlere geldik. 30 yıldır İzmir’de yaşıyorum. İzmir’den biz hep çalışarak alın terimizle aldık. Şimdi ise kazandıklarımızı İzmir’e geri verme zamanı geldi. İzmir’imize hizmet etmek istiyoruz. Allah nasip eder bize bir görev verilirse Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti olarak hizmetlerimize katkı sunmak istiyorum” dedi

TEK AMACIMIZ HİZMET ETMEK

“Seçilsek de seçilmesek de hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuşan Cemalettin Baştaş, siyasette küslük olmayacağını belirterek, “İçimde her zaman bir hizmet aşkı vardı. Erken seçim kararı alınmasının ardından adaylık başvurularının son gününde adaylık başvurumu yaptım. Artık hizmet etme zamanı dedim. Seçilip seçilmemek ayrı bir konu. Aynı şekilde yola ve hizmete devam. AK Parti kurulduğu günden bu yana her zaman işin içindeydik ama perde arkasında kalmıştık. İzmir’de geniş bir çevremiz var. Bizim tek amacımız hizmet etmek” diye konuştu.

İZMİR İÇİN PROJELERİMİZ VAR

İzmir için çeşitli projeler hazırladıklarını belirten Baştaş, “İzmir için güzel projelerimiz var. Ekonomi olsun, kültür-sanat olsun çeşitli alanlarda projelerimiz var. Aday adaylığı sonucu geldiğinde bunları daha detaylı bir şekilde açıklayacağız. Birlikteliğimizin, hizmetlerimizin, mücadelemizin, kardeşliğimizin devamı bizler için önemli. Bizler cumhurbaşkanımızın izindeyiz” ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLMALIYIZ

Cemalettin Baştaş şöyle devam etti: “Her şeyin bir muhalefeti olur ama biz bir aileyiz. Sonuç olarak aynı gemide olduğumuz için dış güçlere karşı birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Birlik ve beraberliği en çok hissettiğimiz dönemdeyiz. Bizler 15 Temmuz ihanetini gördük. Neler yapılmak istendiğine şahit olduk. Yapılmak istenilen, üzerimizde oynanan oyunları, hain planları Cumhurbaşkanımız önderliğinde hep birlikte bozduk.”

BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

AK Parti’nin İzmir’de birinci parti olacağına yürekten inandığını ve bunun için çalıştıklarını belirten Baştaş, “Ekonomik olarak bir yere geldik. Yokluktan geldiğimiz için insanlarımızın sıkıntılarını iyi biliyoruz. Vatandaşların bir beklentisi var. İnsanlarımız mevcut belediyemizden mutlu değil. Mevcut belediye bulunduğumuz bölgeyi tanımıyor, bilmiyor. Vatandaşlarımızla konuşuyoruz, görüşüyoruz. Memnun değiller. İnşallah AK Parti İzmir’de birinci parti olacak” dedi.

OYUNLARI BOZDUK

Dış güçlerin Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynadığını ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu oyunların bozulduğunu söyleyen Baştaş, “Türkiye olarak çok şeyler gördük. Eskiden afişler getiriliyordu. Batılıya bir lüks araç vermişler, doğulu bir insana ise eline bir kazma kürek vermişler. Doğulu nasıl batılı nasıl diyorlardı. Şimdi o lüks araca doğulu biniyor. O zamanlarda bizleri aldatıyorlardı ama şimdi aldatamıyorlar. Bizler şimdi bolluklar gördük. Bu günlerimizi Cumhurbaşkanımıza borçluyuz. Allah başımızdan eksik etmesin. Cumhurbaşkanımızla, reisimizle memleketimize bereket, bolluk geldi” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Cemalettin Baştaş’ın aday adaylığının hayırlı olmasını dileyen Karabağlar AK Parti İlçe Başkan Vekili İrfan Doğruca ise, “Karabağlar teşkilatı olarak tüm vekil adaylarımızı karşılıyoruz. Onları dinliyoruz, hem kendimizi tanıtıyoruz hem onları tanıyoruz. Bir temayül yapılacak ve onun neticesinde bir karar alınacak. Sizin için hayırlısının olmasını diliyorum. İzmir’de AK Parti’nin hizmet edeceğinden herkes emin. Herkes bunun farkında. Ama İzmir gibi birkaç şehirde kutuplaşma oluyor. Yönetimden memnun olmasa da CHP’ye oy veriyorlar. Ama artık bu bitti. İzmir artık kitlendi. Yapılan yanlış çalışmalarla İzmir kitlendi” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.