TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMAF, Mardinlileri buluşturdu

İzmir Mardinliler Federasyonu, Başkan Beşir Tunç’un ev sahipliğinde kentte yaşayan Mardinli vatandaşlarla düzenlenen iftar programında bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 06:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İMAF, Mardinlileri buluşturdu

EMİRCAN IŞILDAK

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Beşir Tunç’un ev sahipliğinde Ramazan ayı sebebiyle İzmir’de yaşayan Mardinlileri bir araya getirmek için iftar programı düzenledi. Buca Kaynaklar’daki Sahra Sultan Düğün Salonu’nda gerçekleşen program ilahi dinletileriyle başladı. Programa Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Buca Belediye Başkan yardımcısı Murat Işık, İzmir Mardinliler Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı (MARVAK) Başkanı Rasim Kahraman, MARVAK Onursal Başkanı Hacı Aziz Bedir, Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Veysel Güldoğan, Anadolu Birliği Derneği Onursal Başkanı Koç Ali Al, Mardin Ömerli Anıttepe Derneği Başkanı Seyfi Dağ ve Mardin Köy Derneği Başkanları ile kentte yaşayan çok sayıda Mardinli vatandaş katıldı.

“BUGÜN ÇOK MUTLUYUZ”

İftara katılan misafirlerle birlikte oruç sonrası teşekkür konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen İMAF Başkanı Beşir Tunç hemşerilerine hitap etti. Birlik ve beraberliklerini pekiştirme amacıyla bir araya geldiklerine vurgu yapan Tunç, “Çok kıymetli misafirler, İzmir Mardinliler Federasyonu Yönetim Kurulu olarak düzenlediğimiz iftar programında bizleri yalnız bırakmadığınız için çok mutluyuz. Sizlerle birlikte olmak bizim için son derece anlamlı. Hepinize çok teşekkür ediyor, tutuğumuz oruçların Allah katında kabul olmasını diliyorum. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde babamı kaybettim, bu anlamda başta rahmetli babamın ve tüm babaların, baba adaylarının babalar gününü kutluyorum. Birliğimizi pekiştireceğimiz bugünde benden önce federasyonda görev alan başkanlarımızı da yanımda görmek istiyorum, sahneye gelirlerse beni mutlu ederler” diyerek geçmiş dönemde görev yapan tüm başkanlarla bir araya gelerek teşekkürlerini sundu.

BİRLİKTELİK VURGUSU

Başkan Tunç’un daveti üzerine sahneye çıkan İMAF’ın Kurucu Genel Başkanı Mehmet Salih Pehlivanoğlu, Mehmet Şakin Irmak ve Ferhan Ademhan da görevde olan Beşir Tunç’a başarı dileyerek iftar programına katılanlara teşekkür etti. Geçmiş dönem başkanlarından Ademhan, “Bu birlikteliğin içinde yer almak bizim için mutluluk verici. Görevler geçicidir, bu bir bayrak değişimidir. Bizler elimizden geldiğince hemşerilerimize bir şeyler katmaya çalıştık, şimdi sıra Beşir Tunç başkanda. Ona bu zorlu görevinde tekrar kolaylıklar ve başarılar diliyor, bu birlikteliğimizin bozulmamasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.