TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti vizyonunda uçan taksi var 

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, partinin teşkilatlanma çalışmalarına ilişkin, soruları yanıtladı

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 07:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İYİ Parti vizyonunda uçan taksi var 

İYİ Parti Genel Sekteri ve Parti Sözcüsü Çıray, “AK Parti’yi yönetenler, 21. yüzyılda yerli araba yapmak gibi 20. yüzyılın teknolojisinin peşinde koşarken İYİ Partinin vizyonunda uçan taksiler var” dedi.

Teşkilatlanmalarında 50 ile ulaştıklarını, gelecek ayın ortasına kadar ilçelerin en az üçte birinde örgütlü olacaklarını ifade eden Çıray, böylece İYİ Parti’nin seçime katılma hakkını kazanacağını belirtti. Çıray, ocak sonunda tüm Türkiye’de örgütlenmiş olacaklarını bildirdi.

Yurt içinde iki yere ziyaret düzenlediklerini, gelecek hafta da Mardin’e gideceklerini aktaran Çıray, her gittikleri yerde, tahminlerinin üzerinde büyük ilgiyle karşılaştıklarını belirtti. Çıray, son Edirne gezilerinde, miting programı olmamasına rağmen Genel Başkan Meral Akşener’in yürüdüğü caddenin, miting meydanına dönüştüğünü vurguladı. Çıray, en çok hoşlarına giden şeyin, gençler ve kadınların öncülük ettiği bir parti haline dönüşmeleri olduğunu dile getirdi. (AA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.