TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi şeyler de oluyor

Haberlerimizle birçok kez sorunlarına dikkat çektiğimiz Bayraklı İlçesi’ne bağlı Onur Mahallesi’nde problemler çözülmeye başlıyor. Köstebek yuvasına dönen yollara asfalt döküldü, mahallelinin yüzü bu kez güldü

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 06:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İyi şeyler de oluyor

SULTAN GÜMÜŞ / ÖZEL HABER

Bayraklı İlçesi’ne bağlı Onur Mahallesi’nde bu defa iyi şeyler yaşanıyor. Sürekli sorunlarıyla gündeme getirdiğimiz mahallede; yol çalışmaları tamamlanmadan bırakılıp gidildi, kazılan kapı önlerinin ev sahipleri tarafından üzerinin kapatılması istendi, kazılar sonucu yağan yağmur ile birlikte hem bazı iş yerlerini su bastı hem de sokaklar çamurdan geçilemeyecek durumdaydı, çalışmalar sırasında internet kablosu koparıldı, sular sabah kesilip akşam bırakılarak su ihtiyacı karşılanamadı, sokak araları çöpten geçilmiyordu ve oyun parkı olmadığı için çocuklar sokak ortasında oynayarak can güvenliklerini tehlikeye atıyorlardı. Ancak yaptığımız haberlerin de neticesinde köstebek yuvasına dönen yollar bir nebzede olsa düzeltildi ve mahalle boyu asfalt döküldü. Rahat bir nefes alan mahalle halkı diğer sorunların da çözüme kavuşmasını istiyor.

KOLAYLIK SAĞLANDI

Ulaşıma da engel olan yol çalışmaları asfaltın yapılmasıyla hem okula giden öğrenci ve velilere hem de araç kullanıcılarına kolaylık sağladı. Özellikle otobüs ve dolmuş şoförleri trafiğin aksamasına neden olan yolun yapılmasına en çok sevinenler oldu. Gazetemize konuşan ve yaptığımız haberlerin de yol yapımına destek olduğunu kaydeden mahalleli, muhtarla konuşmaya giderek mahalle hakkında çıkan haberleri gösterdiklerini, bu duruma artık son verilmesi gerektiğini anlattı. Vatandaş, yol sorununun çözüme kavuştuğu gibi diğer problemlerin de üstesinden gelinmesi gerektiğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.