TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZİKAD’dan dijital fotoğraf yarışması

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), geleneksel hale gelen fotoğraf yarışmasıyla kadın fotoğraf severleri ödüllendirecek

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 06:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İZİKAD’dan dijital fotoğraf yarışması

“Zeytine Hayat Veren Kadınlar” temasıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasına başvurular 11 Aralık 2017 günü sona erecek. İZİKAD’ın üç yıldan bu yana düzenlediği fotoğraf yarışması geleneksel hale geldi. Bu yıl ulusal ölçekte üçüncü kez düzenlenecek yarışmanın teması “Zeytine Hayat Veren Kadınlar” olarak belirlendi.

TEK DALDA YARIŞ

Fotoğraf yarışması, dijital (sayısal) “Renkli veya siyah-beyaz fotoğraf” olmak üzere tek dalda düzenleniyor. Amatör ya da profesyonel tüm kadın fotoğraf severlere açık yarışmaya her fotoğrafçı en fazla dört tane sayısal renkli veya siyah-beyaz yapıtla katılabiliyor.

Yarışmaya katılacak fotoğraflar kargoyla gönderilmeyecek veya elden teslim edilmeyecek. Yarışma fotoğrafları yalnızca info@izikad.org adresine internet üzerinden, e-posta yoluyla gönderilecek. Yarışmacıların fotoğrafları gönderirken e-posta iletisine açık adreslerini ve telefon numaralarını da yazması gerekiyor.

Yarışmanın birincisine 2 bin lira, ikincisine bin lira, üçüncüsüne ise 500 lira para ödülü verilecek. Jüri özel ödülü alan yarışmacı Nikon marka fotoğraf makinesi, mansiyona değer bulunan yarışmacı ise Artlens Fotoğraf Atölyesi’nde bir kur temel fotoğrafçılık kursu kazanacak.

İzmir İş Kadınları Derneği’nin üçüncü ulusal fotoğraf yarışmasına başvurular 11 Aralık 2017 tarihinde sona erecek. Yarışma sonuçları 16 Aralık 2017 tarihinde www.izikad.org alan adlı web sitesinde ve sosyal medya (Facebook, Twitter, Instagram) hesaplarında yayınlanacak. Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri ise 20 Aralık 2017 tarihinde, Grand Efes Swiss Otel’de yapılacak törenle verilecek.

İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri fotoğraf yarışmasının temasının “kadın ve zeytin” olarak belirlendiğini anımsattı. Serter, tema belirlenirken ortaya konulan yaklaşımı şöyle dile getirdi: “Zeytin, kutsallığın, bolluğun, adaletin, sağlığın, gururun, zaferin, refahın, bilgeliğin, aklın, arınmanın ve yeniden doğuşun kısacası insanlık için en önemli erdem ve değerlerin sembolü ölümsüz ağaç. Kadın da bu tanımlamalara ortak olan bir varlık. Öte yandan zeytin de kadın da kutsallığına, bilgeliğine karşın sürekli saldırıya maruz kalıyor. O nedenle bu yıl temamız zeytin ve kadın.” (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.